12-årig blev lagt i koma: Mobberne tvang ham til at drikke blegemiddel

Foto: Facebook

En 12-årig dreng måtte lægges i kunstig koma, efter at have drukket en farlig væske, som han havde fået besked på at gøre af nogle ældre drenge, der mobbede ham.

12-årige Ronnie Phillips fra Crawley, England, lider af autisme og endte i koma, efter at være blevet tvunget af sine mobbere til at drikke blegemiddel. 

Det skriver Metro

Ronnie havde sneget sig ud af huset sammen med sin 11-årige lillebror, mens deres mor sov. 

Hun fortæller således, at hun havde fundet ud af, sine sønner skulle mødes med nogle ældre drenge, som havde givet Ronnie en flaske, han skulle drikke af.

Foto: Facebook

Ronnie fik at vide, at væsken var gin, og selvom man endnu ikke har fået bekræftet, hvad der var i flasken, tror familien, at det var blegemiddel. 

Han besvimede nemlig kort efter at have drukket af flasken, hvilket fik de andre til at flygte fra stedet, dog med undtagelse af lillebroren, der blev og fik hentet hjælp til sin storebror, som han troede var død. 

Kvinden, som lillebroren hentede, hjalp dem, indtil en ambulance ankom til stedet, som hastede ham til St. George's Hospital, hvor han blev lagt i kunstig koma. 

Danielle skriver på Facebook:

"Det, min 12-årige søn troede skulle være et sjovt minde med sin venner, endte med, at han blev lagt i koma tilkoblet en maskine, der hjælper ham med at trække vejret på intensivafdelingen."

Foto: Facebook 

Han er blevet frakoblet respiratoren, hvorfor man forventer, at han snart bliver udskrevet.

"Jeg vil bare have, at folk indser farerne med drinks, stoffer, at lege dumme lege og løbe væk og efterlade et barn til at dø. Børn er stadig børn, men noget som dette er bare idiotisk og farligt," fortæller moren.

Ronnies mormor har i kølvandet af den forfærdelige nyhedet startet en indslaming for at støtte sit barnebarn:

"Han er vågen nu, men kan ikke forstå, hvorfor andre ikke kan lide ham og ville gøre sådan mod ham, når han troede, at de var hans venner."