200 kilo tung jomfru kaster kæreste gennem væg ved første knald

Man taler ofte om, at den allerførste gang kan være akavet. Men for den næsten 200 kilo tunge Gregg Casarona er den sætning en underdrivelse af rang.

For hans første seksuelle oplevelse endte med, at han sendte kæresten gennem en væg med hjernerystelse til følge.

SE OGSÅ: Stortissende racist onanerede med brandslange i numsen

Sex-katastrofen indtraf, da Gregg Casarona var 21 år gammel. På det tidspunkt havde han haft kæresten, Jen Gerakaris, i en måned.

Og da Gregg endnu ikke havde lagt op til sex, besluttede Jen at sætte fut i forholdet med en omgang lagengymnastik på sit værelse i hendes forældres kælder på Long Island, skriver New York Post.

Men - formentlig i et forsøg på at tage kontrollen - kom Gregg til at kaste sin kun 49 kilo tunge kæreste gennem væggen med hovedet først.

- Min første reaktion var: 'Jeg har slået hende ihjel'. Det er min første gang, og Jen er død, fortæller Gregg Casarona.

SE OGSÅ: Det skal du gøre for at få mere sex

Død var Jen dog ikke. Og rent faktisk tog hun situationen afslappet med ordene. 'Hvorfor stopper du?'

Men da hun begyndte at blive svimmel og få kvamle, kørte Gregg hende på skadestuen. Her fik hun kostateret hjernerystelse.

Efter episoden fortsatte Jen og Gregg med at se hinanden i fire år. I dag er de ikke længere kærester, men tætte venner. Nu fortæller de deres pinlige historie et nyt program kaldet 'Sex Sent Me to the ER' på den amerikanske kanal TLC.

Her løfter de blandt andet sløret for, at de aldrig fik fortalt om ulykken til deres forældre. Og, at det lykkedes dem at holde det hemmeligt, fordi Gregg var i stand til at reparere væggen, og Jen tilfældigvis havde lidt maling stående.

Hvis ikke, forældrene får historien via pressen forinden, så kan de tænde for TLC den 28. december, hvor showet har premiere.

 

Dagens Gossip