200 skrev under på, at hun skulle begå selvmord: Nu er hun skønhedsdronning

I to år tilbragte britiske Hollie Robinson fra Blackpool stort set alle frikvarter låst inde på skolens toilet - hun var nemlig hunderæd for sine skolekammerater, der mobbede og tævede hende dagligt.

Mobningen startede, da hun var 11 og stoppede først, da hendes mor opdagede det og trak Hollie ud af skolen som 13-årig.

Den nu 22-årige Hollie fortæller Daily Mail, at hun havde en stor gruppe venner i skolen - men pludselig vendte de sig mod hende.

- Det blev værre og værre, og snart var jeg pigen, som alle drillede. De andre børn kaldte mig grim og sagde, at jeg var en hund. Jeg blev skubbet rundt i gangene og angrebet i skolegården.

- Jeg begyndte at komme hjem med skrammer over det hele, som jeg skjulte for mine forældre, og jeg tilbragte alle frokostpauser låst inde på skolens toiletter. Folk begyndte at følge efter mig på vej hjem fra skole, så min mor begyndte at hente mig.

Læs også: Inspirerende video: Lizzie var 'verdens grimmeste' - men overvandt mobberne

- Det kom så vidt, at jeg fik angstanfald, når jeg skulle i skole, og jeg kastede op, fortæller Hollie Robinson.

Da sagens alvor gik op for hendes mor, blev hun prompte hevet ud af skolen i tre måneder. I den tid fik hun en ubehagelig email med overskriften: "Hvem synes, at Hollie Robinson skulle begå selvmord?". 200 underskrifter fulgte.

- Da jeg læste emailen, brød jeg sammen. Jeg er bare så taknemmelig for, at min mor var hjemme på det tidspunkt, for havde hun ikke været det, tror jeg virkelig, at jeg ville have gjort noget dumt. Jeg havde tænkt på selvmord i lang tid, og jeg er bange for at tænke på, hvad der kunne være sket, hvis jeg havde været alene hjemme, siger hun.

Hollie Robinson startede i en ny skole i 9. klasse, og her ændrede alt sig til det bedre. Her fik hun venner, men hendes selvtillid var stadig i bund. Men da hun var 17 år, blev hun headhuntet til en modeopvisning, og langsomt blev hendes selvtillid bygget op. Hun begyndte at deltage i skønhedskonkurrencer og har flere gange været i finalen i Miss England.

Læs også: Mobbet i skolen: Så skrev han en sang og tog alle med storm

Nu starter hun sin egen online skønhedskonkurrence, Miss Anti-Bullying (Miss ani-mobning, red.). Herigennem vil hun samle penge ind til anti-mobningskampagner.

- Mobning er noget, jeg har stærke følelser forbundet med, og jeg har det som om, at jeg har vundet over mobberne. At være med i skønhedskonkurrencer har bevist for mig selv, at jeg kan gøre det, har givet mig selvtillid og gjort mig glad for at være mig, siger Hollie Robinson.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se flere billeder af Hollie Robinson herunder

 

Dagens Gossip