25-årig ville tage selfie i poolen: Så hørte hun kommentarerne fra to fremmede mænd

Foto: Privat

En 25-årig kvinde er gået viralt, efter at have delt en video, hvori hun konfronterer to mænd, der gjorde grin med hende, da hun ville tage et billede af sig selv i en swimmingpool.

En kvinde, der overhørte to mænd gøre grin med hende, mens hun stillede poserede for kameraet i en pool, er gået viralt, efter at have delt en video, hvori hun konfronterer dem.

25-årige Samantha Longton fra Florida, der har 80.000 følgere på TikTok, hvor hun deler rejsevideoer, havde stillet et stativ op, så hun kunne tage et billede af sig selv i poolen.

Læs også

Flyttede til et andet land, gjorde hende gravid og fik hendes navn tatoveret: 15 dage efter skete det utænkelige

I en anden video fortæller Samantha, at de to mænd tidligere var gået forbi hende, hvor de så hende posere til et billede. 

Hun overhørte en af mændene sige: "Se på hende. Det er, hvad der er galt med piger," hvorefter de begge gav sig til at grine. 

Hun fortæller også, at hun så dem ryste på hovedet, hvorefter hun besluttede sig for at konfrontere dem ved at bede dem posere til et billede. Det fik dem til at reagere på meget akavet vis, da det gik op for dem, at hun havde hørt dem. 

Hendes video af hændelsen må bestemt siges at være gået viralt, da den er blevet set næsten ti millioner gange. 

"Vil I to have et billede sammen? Jeg kan tage et for jer, hvis I vil," siger hun til de to mænd. 

Da de pludselig stopper, fortsætter hun: "Vil I have et sammen?" 

Herefter siger hun, at de er enige i, at de gerne vil have taget et billede sammen. De hævder dog, at de ikke har deres telefoner på sig og derfor ikke kan tage billedet. 

"Jeg er ikke en konfronterende pige, men nogle mænd er bare..." skriver Samantha som tekst til videoen på TikTok. 

"Forsøger at tage et sødt billede ved poolen, og hører to mænd, der tydelig gør grin med mig, så..." skriver hun desuden hen over selve videoen.

@samanthalongton

Im not a confrontational gal but sometimes men just .... #fyp

♬ original sound - samanthalongton
Im not a confrontational gal but sometimes men just .... #fyp

Videoen er efterfølgende gået viralt, hvilket - som tidligere nævnt - har resulteret i næsten ti millioner visninger. Derudover har videoen også fået mere end 7.000 kommentarer, hvoraf mange af dem roser Samantha. 

"Dette er den bedste måde at sige, at jeg hørte dig, uden at være direkte eller konfronterende. Det er den bedste, sarkastiske måde at håndtere denne slags situationer på," skriver en bruger.

"De bliver altid meget mindre modige, når de først bliver konfronteret," skriver en anden, mens en tredje skriver: "Jeg tror, det var det, min mor mente med at 'dræbe dem med venlighed'."

Læs også

Mor glemmer at kysse 2-årig søn farvel: Nu er hans reaktion gået viralt

 

 

Dagens Gossip