32-årig mand har fået forstørret sine læber over 20 gange - nu kan ikke lukke munden

Foto: Cyril Roux

En mand fra Frankrig er gået viral, efter at han har fået foretaget utallige læbeforstørrende indgreb, som gør, at han ikke længere kan lukke munden ordentligt.

Den 32-årige tjener Cyril Roux fra Toulon i Frankrig har brugt mere end 42.000 kroner på sine læber, siden han som 26-årig begyndte at få dem forstørret jævnligt.

Læs også

Togselskab i modvind for at sige 'Godmorgen, mine damer og herrer': Nu undskylder de

Hans mål er at ligne sit idol Marilyn Monroe, og han har derfor fået sprøjtet filler og botox ind i sine læber mere end 20 gange. 

Resultatet er, at den unge mand er gået fra at have en helt gennemsnitlig mund til nu at have så grotsk store læber, at hans overlæbe rører hans næsetip, og han ikke længere kan lukke munden rigtigt.

Men selvom mange måske mener, at hans læber er alt for voldsomme, så er Cyril Roux tilsyneladende ganske tilfreds med det overdimensionerede look. Han deler i hvert fald jævnligt billeder af sine struttende læber på sociale medier.

Foto: Cyril Roux

Ifølge Mirror er den 32-årige mand blevet decideret afhængig af de læbeforstørrende indgreb, og han må jævnligt påføre fygtgivende creme, som hindrer dem i at sprække, fordi de er spændt til bristepunktet.

Britiske Metro skriver, at Cyril Roux slet ikke er færdig med at forme sit ansigt. Han har nu planer om at få foretaget en næseoperation samt få implantater i kinderne og hagen.

Foto: Cyril Roux

"Jeg blev først interesseret i plastikkirurgi, fordi jeg ville se yngre ud og ligne min inspiration Marilyn Monroe mere," fortæller Cyril Roux til Metro. 

Foto: Cyril Roux

Han tilføjer, at han er vant til, at fremmede mennesker griner af ham på gaden. Men han er ligeglad. Han er stolt af sit look og glæder sig til at få lavet meget mere. 

"Mit næste indgreb bliver en næseoperation i Tunesien. Jeg venter bare, fordi jeg stadig ikke har de 17.000 kroner, det koster."

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program