7-årig dør efter at være besvimet til kampsport: Blev kastet rundt 27 gange

Foto: Shutterstock

Da drengen besvimede, beskyldte træneren ham for at lade som om.

Drengen, der var 7 år og elskede Super Mario og nød at dyrke sport, besluttede sig for at tilmelde sig et hold, hvor man blev undervist i kampsport, men dette ønske endte med at blive fatal. 

Den unge dreng fra Taiwan, der fik tilnavnet Wei Wei, overbeviste således sin familie om at lade ham tage til judo, men blot to uger efter, at han startede til kampsporten, følte hans onkel sig nødsaget til at optage undervisningen,, fordi han ville overbevise drengens mor om, at kampsporten måske ikke var det bedste valg for ham.

Det skriver New York Post. 

Læs også

Stedmor stemplet som 'ren ondskab': Hvad hun bad sin forlovede om, er utilgiveligt

De foruroligende optagelser viser en ældre elev, der kaster rundt med drengen, mens han kan høres skrige "mit ben", "mit hoved" og "jeg vil ikke have det!", men trods dette beder hans træner ham om at fortsætte med at kæmpe.

I alt blev drengen kastet 27 gange.

Da barnet til sidst besvimer, beskylder træneren - som efterfølgende viste sig ikke at have licens - ham for at lade som om, siger familien.

Som følge af dette fik drengen kritiske hjerneblødninger og røg i koma. 

Han havde været i koma i næsten 70 dage, da lægerne informerede familien om, at hans blodtryk og hjerterytme var blevet forværredet, hvorfor de valgte at slukke respiratoren. 

Respekt for læreren

Selv om onklen ifølge drengens mor "havde det forfærdelig over det, der skete", er det ifølge eksperter forståeligt, at han ikke greb ind, fordi der i Taiwan hersker en kultur med respekt for læreren.

Træneren, der er sidst i 60'erne og kun er blevet identificeret ved sit efternavn, Ho, blev løsladt mod en kaution i denne måned. 

Han er blevet anklaget for fysisk overfald med alvorlige skader til følge og for at bruge en mindreårig til at begå en forbrydelse.

Der er dog flere lokale medier, der melder, at førstnævnte anklage vil blive opdateret til "vold med døden til følge". 

Læs også

Fisk i førersædet: Forskere lærer guldfisk at køre robotbil på land

 

Dagens Gossip