Aleksander efterlyste arbejde på Facebook: Nu har han fået drømmejobbet

Det er ikke altid nemt at få et arbejde, når ens CV har mange huller.

Den 29-årige Aleksander Vattøy Dyrhol har kæmpet sig fra et liv på gaden præget af misbrug til et liv med sin kæreste og søn. Men jobbet manglede. Derfor greb han til Facebook, skriver VG

- Hver dag var en kamp at komme igennem. Ingen troede, jeg ville klare mig. I dag er min situation en helt anden. Sommeren 2014 flyttede jeg til Larvik for at blive stoffri og blev kæreste med min barndomsveninde. Hun har en nydelig søn på syv år, som jeg har været så heldig at blive stedfar for, fordi jeg har klaret at holde mig stoffri, forklarede han i opslaget.

I marts 2015 var han af al medicin, og i maj i år blev han far til en lille pige. Men at knække koden til arbejdsmarkedet var stadig en kamp. Han søgte tæt på 60 job uden at få svar.

Motivationen var helt væk, og han var tom for idéer. Derfor besluttede han sig for at prøve på Facebook.

- Det eneste, jeg mangler, er et fast job, så jeg og min kæreste kan købe et hjem til familie og få det lidt lettere økonomisk, skrev Aleksander Vattøy Dyhol.

Opslaget blev delt over 22.000 gange. Og nu er der godt nyt til den 29-årige familiefar. Han har fået drømmejobbet.

Læs også: Tjener møder sørgmodig kvinde i supermarkedet - dagen efter får han et mystisk brev

- Der var en arbejdsgiver i Porsgrunn som tog kontakt en af de første dage. I går vej jeg til jobsamtale. Jeg fik jobbet og begynder på mandag. Fast job, jubler den lykkelige nordmand.

Han er dybt taknemmelig over alle, der har delt hans jobansøgning.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip