Baby anholdt for at planlægge mord

Den nimåneder gamle pakistanske dreng Muhammad Mosa Khan risikerer at blive sigtet for mord. Det skriver nyhedsmediet thenation.com.

I disse dage udspiller en bizar sag sig i Pakistan, hvor den lille dreng Muhammad er anklaget for at have konspireret til mord, truet politiet og have blandet sig i statslige anliggende, ifølge retsdokumenter.

LÆS OGSÅ: Baby i barnevogn dør efter hundeangreb

En barsk video fra WorldNews.tv viser episoder fra retssalen, hvor en grædende Muhammad tvinges til at afgive fingeraftryk. 

Babyen Muhammad er sammen med 30 andre personer, herunder flere familiemedlemmer, blevet sigtet efter en politirazzia, hvor politiet ledte efter formodede benzintyve i den østlige by Lahore i Pakistan, ifølge dailymail.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Oplysningerne i sagen er meget sparsomme, og det er ikke blevet offentliggjort, hvordan den ni måneder gamle baby er involveret i mord, trusler eller indblanding i statslige anliggender. Men angiveligt skulle Muhammad have kastet sten mod en politistation, rapporter mediet thenation.com. 

Ifølge de nyeste oplysninger er retssagen udsat til den 12. april, efter en minister har grebet ind og har krævet en undersøgelse af sagen.
 

 

Dagens Gossip