Bedstemors hemmelighed: Sæd holder min hud ung

Er du ikke helt pjattet med tanken om at skulle under kniven for at få et ungdommeligt ansigt uden rynker? Bare rolig, det behøver du heller ikke, hvis du spørger 67-årige Stella Ralfini fra London.

Hun har nemlig en simpel, smertefri og næsten gratis opskrift på, hvordan man holder sin hud evig ung.

LÆS OGSÅ: Er dit barn med på ryge-dille? 10-årige ryger e-cigaretter

Hemmeligheden er sæd. Den lidt klistrede hvide masse skal smøres ud i ansigtet, når lejligheden byder sig, fortæller Stella Ralfini, som beskriver sig selv som forfatter, livs-coach, parterapeut og tantra-guide.

Ifølge NY Magzine er der noget om snakken, for sæd er en kraftfuld antioxidant, der siges at mindske rynker og udglatte hud. 

I en YouTube-video, der fungerer som en instruktions-video, deler den 67-årige kvinde sin vigtige viden med resten af verdenen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Alt hvad du behøver er en elsker, men hvis du ikke har en, ved du, hvad du skal gøre. Alt hvad du behøver at gøre, er, at du skal have det "sjovt" hver 10. eller 14. dag og sørg for, at han også har det "sjovt". Og når din smukke elskov er ovre, skal du tage den fantastiske sperm med fingrene og putte den i ansigtet som en maske. Lad det sidde i 15 minutter og vask det af, siger Stella i videoen.         

Den sæd-glade kvinde har lært det lettere bizarre antirynke-trick i Indien, hvor hun i en periode studerede tantra-sex. Ifølge dailymail.com er Stella ikke ene om at sværge til sæd, også den amerikanske skuespiller Heather Locklear skulle være hyppige bruger af sæd-masker.

Se videoen og få den lange forklaring:  

 

Dagens Gossip