Bliver kørt ned: Her går frieri helt galt

Det der skulle have være et romantisk frieri endte helt galt.

Det er ikke altid, at tingene går, som man har planlagt. Det måtte Chris Vigo sande, da han sidste fredag friede til sin kæreste Angelina Rivera.

Seancen blev optaget, sikkert med henblik på at gense det romantiske klip igen og igen, men det var en anderledes optagelse, der kom i kassen, skriver News.com. 

Videoen viser, at Chris var nede på knæ foran Angelina. De befandt sig på Brooklyn Bridge i New York, hvor der var mange cyklister. Parret opholdt sig dog ikke på cykelstien, men det gjorde den ven, som agerede fotograf, og som Chris havde fået med til at dokumentere øjeblikket. 

Chris havde fået en ven til at dokumentere det særlige øjeblik. Foto: Screenshot Youtube.com

Lige da Chris skulle til at spørge om det helt store spørgsmål, blev fotografen kørt ned af en cyklist. Fotografen stod midt på cykelstien, og nåede ikke at registrere cyklisten, før det var for sent. 

“Han (fotografen) blev så begejstret, og da han prøvede at tage billeder fra alle vinkler, kom han ud på cykelstien, hvor han kolliderede med en cyklist,” forklarede Chris efterfølgende om episoden.

Frieri går viralt

Det var helt sikkert ikke sådan, at Chris havde forestillet sig, at det skulle ende, men ikke desto mindre er videoen gået viralt, efter den er blevet delt online. Klippet er blevet set over 117.000 gange, og der er strømmet ind med kommentarer.

Fotografen blev så begejstret, og da han prøvede at fange billeder fra alle vinkler, kom han ud på cykelstien, hvor han kolliderede med en cyklist. Foto: Screenshot Youtube.com

Der er mange, der synes, at frieriet er sjovt, og der er en, der skriver, at frieriet opsummerer 2020 rigtig godt.

Heldigvis kom hverken cyklist eller fotograf noget til, og selvom frieriet ikke helt gik efter planen, så kunne Chris godt se det komiske i situationen. Styrtet slog heller ikke Chris ud, og det lykkedes ham at gennemføre frieriet, og ligesom i et eventyr endte det hele godt. Angelina sagde nemlig ja, og parret er nu forlovet. 

 

 

 

 

Dagens Gossip