Coronaens effekt: Sygeplejerske deler vildt før- og efterbillede

Foto: Twitter @kathryniveyy

En sygeplejerske har valgt at dele billeder, der viser, hvordan det har taget hårdt på hende at være en del af frontlinjen.

For otte måneder siden startede Kathryn i jobbet som sygeplejerske i Tennessee. Nu har hun valgt at dele et før- og efterbilleder, der tydeligt viser, hvad de sidste otte måneder har gjort ved hende, skriver Ladbible. 

På førbilledet smiler hun til kameraet i hvidt rent tøj og ser glad ud. Efterbilledet fortæller en helt anden historie. Det er en selfie, der er taget for at illustrere Kathryn's udmattelse efter en hård og anstrengende vagt med røde mærker fra værnemidler, som hun har haft på under sit arbejde.

Screenshot: Twitter @kathryniveyy

Tag det alvorligt

Det er strømmet ind med likes og retweets, siden hun postede de to billeder på Twitter for tre dage siden. Over 850.000 likes og 78.000 retweets, og i et opfølgende tweet skriver Kathryn, at hun finder det 'ødelæggende', at sund fornuft omkring virussen er blevet et politisk spørgsmål. Hun opfordrer også offentligheden til at tage pandemien alvorligt og forklarer,  at hun ikke ville ønske sin 'værste fjende' at blive ramt af virussen. 

"Det er ødelæggende at se mennesker dø, når disse dødsfald kunne undgås, og det er endnu mere ødelæggende, når man ser dem dø på samme måde, gang efter gang efter gang. Det er ødelæggende, at grundlæggende sund fornuft og anstændighed er blevet politiseret," skriver hun og tilføjer:

"Covid er en brutal sygdom, og jeg ønsker ikke for min værste fjende at blive ramt. Forstå venligst, at du ikke kun beskytter dig selv, du beskytter også menneskene omkring dig."

 

 

 

Dagens Gossip