De troede, babyen var død under fødslen - men ingen havde forventet det, der skete efterfølgende

Intet gik som et australsk forældrepar, Kate og David Odd, fra Sydney havde forventet, da deres tvillinger kom til verden.

Allerede i 27. uge gik Kate i fødsel, og da tvillingerne blev født, overbragte lægerne en trist nyhed: Den ene tvilling var klinisk død. Det var den lille dreng Jamie, lægerne gav dødsdommen. Det skriver det amerikanske medie today.com.

LÆS OGSÅ: Et helt specielt øjeblik: Tvillinger kommer til verden hånd i hånd

- Lægerne sagde, Jamie ikke havde klaret den, at vi havde mistet ham, fortæller Kate om den skæbnesvanger oplevelse i et videoindslag med today.com.

Kate og David fik bragt deres lille døende dreng for at sige farvel. Kate tog sønnen i sine arme og krammede ham ind til sin nøgne krop, mens hun talte med ham.

LÆS OGSÅ: Kæmper for at overleve: Siamesiske tvillinger født med en krop og to hoveder

Hud mod hud lå mor og søn sammen i to timer.

- Han begyndte at gispe mere regelmæssigt, og jeg tænkte åh gud, hvad er det, der foregår?, forklarer Kate til today.com.

LÆS OGSÅ: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

Lægerne var forundrede, men de advarede forældrene mod at tænke det utænkelige - at deres søn ville overleve. Det var bare reflekser, vurderede lægerne, som var overbeviste om, at Jamie ikke kunne være i live.

Men lidt efter åbnede den lille dreng øjnene, og instinktivt gav Kate sin søn mælk, og han begyndte at sutte. Hverken forældrene eller lægerne kunne tro deres øjne. Jamie var i live - og et medicinsk mirakel.

- Heldigvis har jeg en meget klog og stærk kone, der fulgte sine instinkter. Hvis hun ikke havde gjort det, tror jeg ikke, Jamie ville have været her, siger den stolte far, David Ogg, i videoen fra today.com og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Vi var så heldige, vi føler os, som de heldigste på jorden.

Jamie og hans tvillingesøster Emmely er nu knap to og et halvt år gamle og lever lykkeligt sammen med deres forældre i Sydney.

Se den rørende video fra timerne efter fødslen:

 

Dagens Gossip