Denne lærerinde har taget sine elever med storm: Se, hvad hun gør med populære sange

Brittany Adams, en amerikansk tegnssprogslærer, drømmer om, at flere børn vil lære tegnsprog, og derfor arbejder hun på at motivere flere unge mennesker til at mestre sproget.

Det gør hun ved at lave tegnsprogs-coverversioner af populære musikvideoer såsom Taylor Swifts "Shake It Off" og Clean Bandits "Rather Be". Det skriver mediet WXYZ Detroit

Læs også: Sarah blæser Youtube omkuld med sin kop-sang 

Lærerinden, der til daglig underviser på Romeo High School i Romeo Michigan udvælger de tegn, der bedst reflekterer sangteksterne og så optræder hun i videoer, som hun laver sammen med sin mand.

Og hendes elever er vilde med hendes cover-versioner a la tegnsprog.

Læs også: Kræftramte kvinder laver super sexet musikvideo

- De er helt vilde med det. De bliver grebet af det, og det er essentielt som lærer, vi ønsker at vores elever bliver grebet… Vi vil have dem til at blive begejstrede af det, de lærer, forklarer Brittany Adams, som siger, at det sværeste er at oversætte hver enkel sang til tegnsprog.

Brittany Adams forsøger at vælge sange, som får hendes elever til at lytte og danse, men hun inddrager ikke alt for sexede sange, da det er en del af undervisningen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Det er hendes håb, at videoerne vil sprede sig til andre børn end hendes egne elever, så flere vil blive interesseret i tegnsprog.

Det tager ca. to uger for Brittany Adams at producere en video. 

Se en af Brittanys videoer her:

 

Dagens Gossip