Dette nøgenbillede redder sportsstjerne fra kræft

Det var billedet af en letpåklædt 27-årig nøgne damer, der fik en læge til at slå alarm over et lille modermærke.

Det var nok de færreste, der havde øje for det det lille modermærke, den norske skistjerne Kari Traa havde siddende på maven, da hun optrådte uden bukser på forsiden af et sportsmagasin. Men modermærket fangede en læges opmærksomhed. Det skriver seher.no.

I sidste uge fortalte den tidligere skistjerne, 40-årige Kari Traa, der oplevede at hendes bror som 23-årig fik en hjernesvulst, for første gang om sin egen hårrejsende oplevelse med kræft.

LÆS OGSÅ: Journalist fik X Factor-vært til at græde

I 2001 fik den dengang 27-årige Kari Traa et opkald fra en læge, der netop havde set skiprinsessen i magasinet Ultra-Sport. Lægen rådede hende til at få undersøgt det lille modermærke på maven.

Et lægebesøg afslørede, at der var kræft i modermærket, og kort tid efter blev den brune plet fjernet på den nøgne damer.

- Det er den sidste ting, du vil høre. At du har kræft. Det var som at få besked om, at jeg skulle dø, fortæller Kari, som har blandt andet har vundet guld i pukkelpist ved OL i Salt Lake City 2002, til vg.no.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Selvom Kari har måttet høre meget for de nøgenbilleder, som forargede det meste af Norge, fortryder hun ikke et øjeblik, at hun smed kludene.

Den pensionerede skiløber er siden gået ind i kampen mod kræft. Hendes bror overlevede kræften og blev frisk igen.

Se hele billedet her:

 

 

Dagens Gossip