Journalist fik X Factor-vært til at græde

Normalt er det deltagerne eller dommerne, der fælder en tårer, når talentshowet X Factor viser sig fra sin barske eller smukke side. Men i fredags blev det hele for meget for den nye X Factor-vært. Det skriver ekstrabladet.dk.

En insisterende journalist fra gratisavisen MetroXpress gik angiveligt lidt for hårdt til Eva Harlou, efter showet var færdigt. Journalisten syntes, at det var på sin plads, at den blonde vært undskyldte overfor Linas eneste deltager, Henriette Haubjerg, eftersom der havde været tvivl om, hvem der var direkte videre til næste show.

LÆS OGSÅ: Manden med 60 kilos testikler er død

Smutteren handlere om, at Henriette havde hørt forkert og derfor troede, at hun var videre til næste show. Men det viste sig, at hun og ManBand røg i farezonen. Da det gik op for Eva, skyndte hun sig at gentage navnene.

Ifølge ekstrabladet.dk insisterede journalisten på, at værten skyldte Henriette en undskyldning. Og det fik Eva til at bryde samme for en kort stund. Tårerne trillede ned af kinderne, bekræfter DRs underholdningsredaktør.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

- Ja, jeg har hørt, at det foregik, som du beskriver. Hun fik det spørgsmål og i kampens hede blev hun ked af det. Så blev hun ked af det og ja, jeg har hørt, at tårerne kom frem, siger DRs underholdningsredaktør, Rasmus Ladefoged, overfor Ekstra Bladet og tilføjer:

- Hun var hurtigt ovenpå igen. Det var blot forbigående, siger Rasmus Ladefoged.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt Henriette eller Lina mener, at Eva skylder en undskyldning.

 

Dagens Gossip