Par lagde dette skilsmisse-selfie på Facebook: Sådan blev det modtaget af familie og venner

Vi tager selfies, når vi er oven på. Når vi er på eksotisk ferie, når kæresten har friet eller når vi har købt noget blæret. Til gengæld plejer vi ikke at ty til selfies, når livet viser sig fra den mindre heldige side.

Men hvorfor egentlig ikke, tænkte et par fra Orlando Florida, da de overvejede, hvordan de skulle fortælle deres venner og bekendte på Facebook om deres skilsmisse.

Læs også: Kræftramt tv-stjerne advarer: - Der findes ikke nogen sund kulør

I tirsdags valgte Keith Hinson og Michelle Knight at tage et selfie, da de kom ud fra retten, efter de havde modtaget skilsmissepapirerne, som endte deres tre år korte ægteskab. Det skriver Huffington Post.

Sammen med et bryllupsbillede postede det tidligere ægtepar selfiet, hvor de ser meget glade ud foran retten. Hertil skrev de følgende på Facebook:

"Her er det mest venlige, respektfulde og kærlige brud tænkeligt. Vi smiler ikke, fordi det er slut, men fordi det er sket".

Læs også: Morsom video: To-årig pige chokerer med ordforråd efter "Ice Bucket Challenge"

Michelle og Keith var udemærket klar over, at deres selfie kunne virke en smule upassende. Men det modige selfie har været med til at sætte tonen omkring deres skilsmisse og gøre det til en positiv ting uden spor af bitterhed - præcis som Michelle og Keith ønsker det.

- Michelle og jeg har en veludviklet humoristisk sans omkring det her. Og vi ønskede også at lade folk vide, at dette ikke behøver at være en negativ oplevelse. Vi vælger at gå videre med kærlighed, fortæller Keith Hinson til Huffington Post. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Det er strømmet ind med ros og likes til parret på Facebook, som er glade for, at de valgte at gå den humoristiske vej. Enkelte af Michelle og Keiths venner har dog stillet spørgsmåltegn ved, hvorvidt de bør ønske tillykke med skilsmissen.

- Vores venner og familie har altid syntes, at vi var en smule ukonventionelle i hele processen. Men i sidste ende tror jeg, de er stolte af, hvordan vi har klaret tingene. Det gør det nemmere for vores venner at være venlige - der er ingen grund til at vælge side, siger Michelle Knight til Huffington Post. 

Se skilsmisse-selfiet her:

.

Dagens Gossip