Døde af coronavirus: 37-årig Michelle nåede aldrig at holde sin nyfødte baby

Foto: Privat

En mor døde af coronavirus kun få uger efter at have født sit fjerde barn. Et barn hun aldrig nåede at holde.

37-årige Michelle Stani fra New Jersey i USA døde af coronavirus den 12. januar på et hospital i New Brunswick.

Blot tre uger tidligere fødte hun sit fjerde barn, en søn ved navn Jayden, men fik aldrig mulighed for at holde ham, fortalte hendes tante Tina Stani ifølge New York Post.

Læs også

Christiane Schaumburg-Müller stopper i Vild med Dans

"Hendes partner tog et billede af babyen og viste det til hende, men det var alt, hun fik," sagde en følelsesladet Tina Stani.

"Det knuste hende. Hun skrev bogstaveligt talt til mig, at hun var knust, og at hun ville ønske, hun kunne holde sin baby. Det var alt, hun ønskede."

Foto: Privat

Desværre fik den 37-årige Michelle Stani aldrig opfyldt sit store ønske. Hun døde på Robert Wood Johnson University Hospital, uden at have holdt sin søn, der blev født den 23. december, fortalte Tina Stani.

Ifølge New York Post døde Michelle af komplikationer fra coronavirus kombineret med lungebetændelse. På nuværende tidspunkt vides det ikke, om hun var vaccineret, lød det fra hendes tante.

"Jeg ved det ikke. Hun var gravid i næsten to år," sagde Tina Stani med henvisning til Michelles tredje barn, en 11 måneder gammel pige ved navn Jordan.

"Jeg ville gerne kunne sige det ene eller andet, men jeg ved det ikke," fortsatte hun.

Foto: Privat

Michelle blev syg i december, og virussen 'ramte hende meget hurtigt'. Hendes begravelse blev holdt onsdag i Somerset, hvor Michelles 19-årige datter, Samantha, holdt en tale sammen med Michelles storebror, Sean.

"Jeg tror ikke, virkeligheden har sat ind for hende endnu," sagde Tina Stani om Samantha.

"De var meget, meget tætte. Samantha sagde i går, at hendes mor ikke bare var hendes mor, men så meget mere."

Michelles familie samler nu penge ind, som skal gå til at betale for hendes 'betydelige' hospitalsregninger samt oprette en uddannelsesfond for hendes fire børn.

Foto: Privat

"Hun var en fortaler for uddannelse. Jeg tror, ikke hun ville ønske noget mere end at hendes børn skulle have en universitetsuddannelse," sagde Tina.

En portion af de donerede penge, der har rundet 36.000 dollars, vil derfor blive brugt til at betale for børnenes uddannelse.

"Den utrolige udstrømning af kærlighed viser, hvor mange mennesker hun påvirkede. Hun var speciel. Vi ved, hun er i himlen. Vi kommer til at sørge og hjælpe familien," fortsatte hun.

Foto: Privat

Michelle, der voksede op i Somerset, efterlader sig sine forældre, John og Susan Stani, sin mand Frank Allen, to brødre og hendes fire børn, fremgår det af hendes nekrolog.

Michelles ældste datter har delt en hjerteskærende opdatering og hyldest til sin mor på Facebook.

"Du har påvirket så mange mennesker. Du er en inspiration. Noah, Jordan, Jayden, og jeg vil altid leve gennem dig og gøre dig stolt. Jeg elsker dig så højt min mor. Vær sød at passe på mig," skrev Samantha på Facebook.

Læs også

Stedmor stemplet som 'ren ondskab': Hvad hun bad sin forlovede om, er utilgiveligt

 

 

Dagens Gossip