Egern drak sig stangstiv og smadrede bar

Da Sam Boulter åbnede døren til sin bar, var han sikker på, at Honeybourne Railyway Club havde haft besøg af tyve natten over.

Fustager var væltet, ølhaner åbnet og tømt, glas var smadrede, flasker var væltet ned fra hylderne og sugerør, bordskånere og pengesedler var smidt ud over hele gulvet, skriver Worcester News.

Læs også: Video: Egern spiser gærede æbler - og bliver skide fuld

Men så kom en lille gnaver vaklende frem fra sit skjul bag en æske chips.

- Jeg så et egern i baren lørdag morgen, jeg jog ham hen ad baren, han hoppede over disken og jeg troede, han var løbet ud af døren, men han var tydeligvis stadig derinde, siger Sam Boulter.

- Han bevægede sig lidt langsomt, da vi fandt ham søndag aften, så han må have drukket noget af øllet, siger Sam Boulter, der vurderer, at den lille gnaver har hængt sig i ølhanerne, siden de stod åbne.

Sammen med en kollega brugte han en time på at fange egernet i en spand og smide det ud af baren.

Derefter er det formentligt stavret hjem til sit forrådskammer og sovet rusen ud med en tømmermandsmenu bestående af nødder.

Læs også: Mand finder druknet egern i pool og tager en modig beslutning

Den stangvisne bargæst slap for yderligere tiltale.

- Jeg tror vi mistede varer til en værdi af 300 pund (godt 3000 kroner, red.), men det er bare en af de ting, der sker én gang i livet - håber jeg, siger Sam Boulter.

- Han er den mest larmende gæst, vi nogensinde har haft, men jeg håber, han nød sin indespærring. Jeg kan sige, at han nu er udelukket fra klubben på livstid.

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip