Elev jokede om samleje med sin lærer: Så fandt kæresten foruroligende billeder på lærerens telefon

Foto: Shutterstock

En sag om utroskab har nu ført til en retssag, da en 31-årig lærer er blevet afsløret i at have et forhold med én af hans elever.

32-årige Kim Smyth var i et dejligt forhold med 31-årige Ross Spittal, lige indtil hun opdagede noget på Spittals telefon og parrets fælles computer, som hun helt sikkert ikke skulle have set.

Det britiske par er nu ikke længere sammen og Spittal - som arbejdede som lærer - har endda mistet sit job, fordi Smyth opdagede nøgenbilleder af en af Spittals kvindelige elever på den tidligere lærers telefon.

Læs også

Turist smidt ud af Venedig for at bade topløs

Matematiklæreren, Spittal, tiggede og bad sin daværende kæreste om at lade være med at afsløre hans og elevens forhold til andre, da det kunne koste ham både jobbet og en plet på straffeattetsten. 

Den nu 18-årige elev var nemlig under 18 i starten af forholdet, og ifølge britisk lovgivning er det ulovligt for en lære, at have nogen former for seksuel samvær med elever under 18 år. 

Vred og ked af det var det dog næppe Spittals karriere, som Smyth tænkte meget over, og hun sendte derfor nøgenbillederne til politiet i maj 2019. Det blev ifølge The Sun afsløret til en høring for nyligt. 

Nu forklarer matematiklærerens kæreste, at den omtalte elev endda har givet 'hints' til det ulovlige forhold tidligere, da Smyth erindrer, at eleven tidligere har joket med at have et godt øje til Spittal - en udtalelse der altså siden har vist sig ikke at være for sjov. 

I forgårs, d. 24. januar, fortalte hun således til en domstol, at hun havde mødt 'elev A', da Spittal havde vist hende og en flok andre elever rundt. 

"Da jeg spurgte om der var nogen, som havde spørgsmål, rakte 'frøken A' sin hånd i vejret og sagde: ' Er det den anden kvinde?' Jeg tænkte, at det var meget selvsikkert. Det var nok et år eller deromkring inden alt slap ud," forklarede hun således i retten. 

Hun forklarede desuden, at hun dengang bare tog det som en joke, da hun så 'elev A' som "en lille pige", som selvfølgelig ikke kunne "krydse nogen grænse". 

Med tårer i øjnene forklarede hun, at det var en kendt joke på hele skolen, at 'elev A' havde et godt øje til Spittal, og Smyth forklarede, at hun opdagede deres forhold ved et tilfælde. 

"En lørdag omkring klokken 14, sad mig og Ross og drak, og han blev ved med at kigge på sin telefon. Han skrev med hende på Glow [red. Britisk skolemedie i stil med Aula]," udtalte hun således.

Smyth forklarede yderligere, at hun senere fandt over 800 e-mails mellem Spittal og 'elev A' på det daværende pars fælles computer, hvor hun blandt andet også fandt de omtalte nøgenbilleder. De tidligste e-mails stammede fra starten af 2019, og mange af dem var af "ekstrem seksuel karakter". 

I én af dem stod der blandt andet: "Kim er på arbejde, du kan godt komme forbi."

I retten forklarede skolens inspektør, Susanne Young, desuden, hvordan Spittal i maj 2019 havde erkendt sit forhold med eleven, hvor han havde forklaret, at han havde kysset med hende og haft sex med hende to gange. Han kunne dog ikke erindre, hvem som havde taget initiativ til forholdet. 

Spittal har siden opsagt sin stilling på skolen, og det er planlagt, at han skal give sin forklaring i retten d. 7. februar, hvor det skal afgøres, om han kan beholde sin autorisation som lærer. 

Ifølge Spittals advokat har han indrømmet at have kysset eleven i april 2019, have haft sex med hende i sit hjem samme måned og have løjet for sin chef om forholdet. 

Det formodes desuden, at Spittal stadig er i et forhold med sin tidligere elev.

Læs også

7-årig dør efter at være besvimet til kampsport: Blev kastet rundt 27 gange

 

 

 

 

 

Dagens Gossip