En nat de sent vil glemme: Fandt lig af transvestit i madrassen på hotelværelset – efter de havde sovet på den

Gæsterne på et hotel i byen Pattaya, Thailand, havde egentlig klaget til receptionen over en mærkelig lugt på deres hotelværelse, hvor de tjekkede ind fredag i sidste uge. De besluttede sig dog for at ignorere lugten og ligge sig til at sove, hvilket de formodentligt fortryder grueligt nu.

Dagen efter fandt en rengøringsdame nemlig kilden til lugten, da hun bemærkede, at der var blod under sengen.

Lugtgenerne kom fra et lig, der senere har vist sig at være liget af en 28-årig transkønnet kvinde, Amphon Kongson, som formodes at have ligget gemt i madrassen i mellem tre og fire døgn.

- Hotellets rengøringsdame forsøgte at finde kilden til den meget kraftige lugt, der var i rummet. Hotelpersonalet gennemsøgte det derfor og fandt liget under madrassen, siger Pattayas politichef, Col Apichai Kropphet til BBC.

Foto: Pattaya Politi

To drenge på henholdvis 17 og 14 år er nu anholdt for mordet, som ifølge Bankokpost påstår, at have begået drabet, fordi Amphon Kongson eftersigende havde overtalt den ene af dem til at flytte til byen uden nogle tilsyneladende bagvedliggende grunde. Pludselig ville hun dog have sex med den 17-årige, ifølge hans vidneudsagn, og det fik ham til at kvæle hende i et anfald af raseri, hvor den 14-årige hjalp ved at holde kvindens ben. De to skulle derfra have gemt liget i madrassen og være flygtet fra stedet.

Læs også: Dreng tilstår mord, han begik i et tidligere liv

 

Dagens Gossip