Enøjet tyrefægter møder sin overmand: Spiddet i øjenhulen for anden gang

Juan José Padilla (også kendt som 'PIraten') få minutter inden, det gik galt for ham.

En 43-årig spansk tyrefægter er blevet spiddet gennem samme øjenhule for anden gang. I 2011 mistede han synet på det ene øje i mødet med en tyrs horn - og nu er det sket igen.

Juan José Padilla er en erfaren tyrefægter, men han er ikke usårlig. Det bør han måske trække sig tilbage og tænke over, efter at han igen har været tæt på at miste livet til den kontroversielle sport.

I maj 2011 blev han stukket i venstre øje af en rasende tyr, der løftede ham op fra jorden og kastede ham gennem luften. Juan José Padilla mistede synet og har siden været kendt som 'Piraten', fordi han bærer en sort klap for øjet.

Da han i går skulle underholde et stort publikum, der var samlet i arenaen La Misericordia i den spanske by Zaragoza, blev han spiddet i samme øjenhule som for fem år siden. Denne gang af en 630 kilo tung tyr, som efterfølgende trampede ham i maven. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Chokerende optagelser: Spansk matador blive stanget ihjel af tyr på direkte tv

På billeder og video kan man se 'Piraten' tage sig til ansigtet i smerte, mens folk iler til for at hjælpe. Padilla blev efterfølgende kørt på hospitalet.

Det er tvivlsomt, at det uhyggelige møde med tyren får Juan José Padilla til at stoppe med at udfordre skæbnen i arenaen. Dagens.dk har skrevet om den dumdristige matador tidligere på året her, hvor han blev løftet op og stukket flere gange.

Se øjeblikket fra i går herunder. Advarsel: Voldsom optagelse!

 

 

 

Dagens Gossip