Erik og Kirsten nød et glas rødvin, da Erik pludselig fik noget i munden - spyttede det ud og troede ikke sine egne øjne

Han troede først, at det var kork, der sejlede rundt i hans mund...

Et norsk ægtepar fik en klam overraskelse, da de hyggede sig med et glas rødvin forleden. Nu går billederne nettet rundt.

Det norske ægtepar Erik Winsnes og Kirsten Solås fra Trondheim hyggede sig mandag aften med en flaske spansk rødvin fra 2015 ved navn Bod Classica El Pacto Tempranillo 2015. 

Da parret var nået over halvvejs gennem flasken, skete der dog noget, der ødelagde den gode stemning i det lille hjem. Det skriver norske Dagbladet. 

Pludselig kunne Erik Winsnes mærke noget skvulpe rundt inde i hans mund, og hans første tanke var, at det nok var et stykke kork. Men da han spyttede mundfulden ud, så han til sin gru, at der var tale om noget helt andet. 

Et stort insekt havde svømmet rundt nede i vinflasken og var til sidst endt i Erik Winsnes' mund. 

Det lille dyr var godt halvanden centimeter stort og stendødt, og norske Erik Winsnes følte sig straks utilpas ved tanken om, at han havde gumlet på den ulækre krabat.

Insektet efter at være kommet ud af Eriks mund.

Ifølge Dagbladet har ægteparret ikke fundet ud af, hvilket slags insekt der er tale om, men de fortæller til den norske avis, at vinen smagte helt normal op til det kvalmende fund. 

Erik Winsnes og Kirsten Solås havde ingen mistanke om, at noget var galt, før det fysiske bevis lå på bordet foran dem.

- Vi drak jo en del af vinen, og vi synes, det er virkelig ækelt. Min mand blev jo en smule skræmt og tænkte, at det måske kunne være giftigt. Jeg tog det lidt mere roligt, siger Kirsten Solås til Dagbladet.

Hun tilføjer, at parret har kontaktet butikken, hvor rødvinen er købt, og her lover man at gå videre med sagen og kontakte producenten. 

Erik Winsnes og Kirsten Solås har gemt det døde insekt i et lille glas, så producenten kan kigge på det og komme til bunds i sagen.

Insektet tæt på.

Selvom Kirsten Solås fortæller, at hun tog situationen rimelig roligt, så har både hun og hendes mand mistet lysten til at drikke rødvin det næste stykke tid.

En talsmand for forretningen, hvor flasken er købt, fortæller til Dagbladet, at de aldrig har oplevet noget lignende før, og at de har tænkt sig at finde ud af, hvordan det kunne ske, at insektet forvildede sig ned i rødvinen og ind i Erik Winsnes mund.

Reddere parkerede foran hus efter alarmopkald - kom ud til chokerende besked i forruden på ambulancen

Dagens Gossip