Et helt specielt øjeblik: Tvillinger kommer til verden hånd i hånd

Efter at have tilbragt ni måneder sammen i tæt kontakt kom to små tvillingpiger til verden på smukkeste vis, som heldigvis blev forenet på billeder, som nu går verden rundt.

LÆS OGSÅ: Se den fantastiske video: Tvillinger har ikke opdaget de er blevet født

Det var en helt speciel oplevelse for amerikanske Sarah Thistlethwaite og hendes mand, da de i fredags blev forældre til Jenna og Jillian på Ohio Hospital - efter Sarah havde tilbragt 57 dage i hospitalssengen for at passe på sine ufødte piger. Det skriver det amerikanske nyhedssite theblaze.com.

Da Jenna og Jillian kom til verden ved kejsersnit holdt de hinanden i hånden, da lægerne tog pigerne ud af deres trygge tilværelse i livmoderen. Både mor og far var fuldstændig solgte, da det særlige øjeblik indtræf.

LÆS OGSÅ: Disse ti produkter behøver din baby ikke: Se forældres liste over dyre unødvendigheder

- Jeg kunne ikke tænke, jeg begyndte bare at græde med det samme. Det var smukt, fortæller den nybagte far til WEWS-TV.

- De er virkelig bedste venner. Jeg kan ikke fatte, at de holdt i hånd. Det er helt fantastisk, siger Sarah Thistlethwaite til theblaze.com.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Udover, at Jenna og Jillian gjorde en smuk entre, er de også specielle, fordi de er "monoamniotic-tvillinger", hvilket betyder, at de delte samme moderkage og fosterhinde under graviditeten. Denne form for tvillinger er meget sjælden og finder kun sted ved omkring én ud af 10.000 fødsler, ifølge theblaze.com.

Se videoen:

Se billedet fra fødslen:

 

Dagens Gossip