Født på stribe: Mor fik tre børn på tre år på samme dato

Oddsene er 1 til 133.000. Alligevel lykkedes det Lauren Stevenson og hendes mand fra Dickson, staten North Dakota, USA, at ramme plet tre år i streg.

Nogle ville måske mene, at det er heldigt (eller hårdt) nok at få tre børn på tre år – men parret har tilmed ramt samme dato hvert år, når Lauren er gået i fødslen.

- Vi, sygeplejerskerne, min mand og jeg, kunne bare ikke tro det; en velskabt dreng, som blev født den 1. September, siger den nybagte mor til ABC News.

Den lille dreng, Henry, deler dermed fødselsdag med sine ældre søskende, søsteren Tommie fra 1. september 2015 og broderen Axel fra 1. september 2014.

Datoerne var på ingen måder planlagt ved fx hjælp fra kejsersnit eller igangsættelse, og børnene har alle tre haft termin på andre datoer (Tommy og Henry den 4. september og Axel den 31. august,) men “besluttede” altså at ankomme samme dato.

Alle børnene blev tilmed bragt til verden med hjælp fra den samme læge; Dr. William Lowe, som ses på billedet her:

- Hver gang, vi forsøger at fejre deres fødselsdag, er jeg altid på vej til hospitalet for at føde et barn. Jeg tænker, at vi fremover må holde én stor fest til deres fødselsdag. Hvis de kan deles, kan vi lave én stor kage, men ellers må de få hver sin og hver deres gave, siger Lauren Stevenson, der ikke melder noget om, hvorvidt parret håber på at slå endnu en rekord til næste år. 

Læs også: De var verdens mest sjældne trillinger: Sådan ser de ud i dag

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip