Forældre anede intet: Hund gør dem opmærksomme på, at babysitter misbruger deres barn

Foto: YouTube

Familien anede intet, indtil at de lagde mærke til hundens reaktion, når babysitteren var nær.

Efter at have flyttet fra Finn til Charleston med deres syv måneder gamle søn, valgte Benjamin og Hope Jordan at hyre 22-årige Alexis Khan til at babysitte deres barn, fordi de mente, at hun ville være et fantastisk match. 

Benjamin og Hopes tillid til Khan forsvandt dog med t. 

"Omkring fem måneder efter, hun var blevet ansat, bemærkede vi, at vores hund var meget beskyttende over for vores søn, når hun kom ind af døren. Han var ikke bare beskyttende over for vores søn, men også meget aggressiv over for hende - faktisk så aggressiv, at vi af og til måtte holde ham tilbage," fortæller Benjamin. 

Foto: YouTube

Takket være hunden Killian blev Benjamin og Hope mistænksomme og udtænkte en plan for at finde ud af, hvad der foregik i deres hjem, når de ikke var hjemme. 

I den forbindelse foreslog Hope, at de kunne bruge en iPhone til at optage, hvad der skete i hjemmet, hvorfor de valgte at gemme en teleon under sofaen. 

"Hun lagde ud med at bande, men dernæst kunne man høre daskelyde og hans gråd, der ændrede sig fra et nødråb til et skrig af ren smerte," kommer det fra Benjamin. 

"Tanken om, at jeg i fem måneder har overladt mit barn til et monster, uden at vide, hvad der foregik i hjemmet, er forfærdelig trist," tiføjede han.

Foto: YouTube

Familien kontaktede Charleston City Police, der arresterede Khan et par uger senere, hvorefter hun tilstod forbrydelsen. 

Som en del af hendes aftale vil hun blive tilføjet til et register over børnemisbrugere, hvilket forbyder hende i at arbejde med børn. 

"Det hjælper, når man tænker, at det, Finn har været udsat for, og som vi har sat en stopper for, måske kan redde et andet barns liv i fremtiden. Men havde vores hund ikke gjort os opmærksom, havde min kones instinkter ikke sagt, at vi skulle sikre os, at der ikke foregik noget slemt, så tør jeg ikke tænke, hvad der kunne have været sket. 

Khan vil være berettiget til prøveløsladelse efter at have afsonet et års fængsel.