Håndværkeren Bob er ved at renovere et hus: Da han kigger inde bag væggen får han et kæmpe chok

Foto: The Interiors Addict

Det burde have været den største opdagelse i deres liv, men for en håndværker, der fandt en massiv stak kontanter, endte det med at gøre mere skade end gavn.

En tømrer blev chokeret over at opdage en massiv pose kontanter, der gemte sig i væggene på en ejendom, han arbejdede på - men det endte med at blive en forbandelse, ikke en velsignelse.

Den amerikanske håndværker Bob Kitts arbejdede på en ejendom nær Lake Erie i Cleveland, da han opdagede £150.000 (1,2 millioner danske kroner) gemt væk i en væg.

To låsekasser ophængt af en wire bag et skab indeholdt konvolutter med en returadresse til P. Dunne News Agency.

Læs også

Richard brugte over 10 år i fængsel: Så tog han et drastisk valg

Ifølge Daily Star fortalte Bob i en afhøring i en retssag indgivet af hr. Dunnes firma: "Jeg flåede hjørnet af en kasse.

"Jeg så en 50'er og blev lidt svimmel."

Da han så sig omkring, fandt han en papkasse med £26.000 samt konvolutter med £124.000.

Huset han var ved at renovere, var ejet af kvinden Amanda Reece, som mener det er hendes penge, og tilbød Bob 10% af pengene.

Men Bob mente, at 40% af beløbet var mere passende, og det var her tingene begyndte at gå galt.

Pengene, alle i 1920'ernes markerede sedler, blev også senere krævet af Dunne-firmaet, som involverede 21 arvinger til kontanterne, da de mente det var deres, da deres navn stod på konvolutterne.

Foto: The Interiors Addict

Men da det nåede til en retssag, manglede en stor del af pengene allerede, da Amanda var taget på ferie for nogle af pengene.

Hun vidnede, at hun brugte 11.000 pund på en rejse væk med sin mor til paradisøen Hawaii, og at 47.000 pund blev stjålet fra hende. Men hun meldte aldrig til politiet at de skulle være blevet stjålet.

Problemet blev løst, efter at domstolene blev involveret. Reece droppede sit krav på de resterende £20.000, og 13,7% gik til Kitts.

Det, der blev tilovers, blev delt ud til de 21 arvinger fra Dunne-firmaet.

"Hvis disse to personer havde sat sig ned og løst deres stridigheder og delt pengene, ville arvingerne ikke have haft kendskab til det.” Fortæller Dunnes Advokat Gid Marcinkevicius.

Læs også

Sådan reagerede Karsten Ree på utroskabsrygter om Janni

 

 

 

Dagens Gossip