Hans kones chokerende hemmelighed blev afsløret efter 20 års ægteskab: Nu overvejer han at forlade hende

29/09/2023 17:23

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand er blevet knust, efter at have fået kendskab til en hemmelighed, som er blevet holdt for ham i 20 år. Nu overvejer han at forlade sin kone.

Mest læste i dag

Hemmeligheder i ægteskab fører sjældent noget positivt med sig. Tværtimod kan det ende med at ødelægge et ægteskab, hvis den anden finder frem til sandheden på egen hånd.

Når man har været gift i over 20 år, så forventer man ikke at finde ud af, at ens partner har holdt på en chokerende hemmelighed i al den tid. Derimod har de fleste en klar forventning om, at de kender alt til deres partner.

En unavngiven mand har nu afsløret, at han opdagede en hemmelighed om sin kone, som ikke blot hun, men også hans egen familie havde holdt fra ham i lang tid. Det har knust og 'krænket' ham, og derfor overvejer han nu at forlade sin kone.

Ifølge Mirror var det ikke engang hans kone, der afslørede hemmeligheden for ham. Derimod var det hans svigerinde, der måtte fortælle ham, at hun havde datet hans bror for mange år siden.

Tilsyneladende var de mødtes flere gange, og det var også blevet intimt mellem dem. Og dette skete kun ganske få uger, inden han selv begyndte at date den kvinde, som han nu har været gift med i over 20 år. Alligevel anede han intet om det.

Derefter er det gået op for ham, at hele hans familie var bekendt med denne hemmelighed. Det har fået ham til at indrømme, at han føler sig krænket over det, og at han ønsker at afbryde kontakten med dem alle.

Alt dette har han afsløret i et opslag på forummet Reddit, hvor han også har søgt gode råd.

"Min kone og jeg har været gift i mere end 20 år. Min brors kone, min svigerinde, afslørede for nylig ved en familiemiddag, at min bror havde datet min kone få uger før, vi begyndte at date. Jeg vidste det aldrig," skriver han.

"De holdt det hemmeligt i alle disse år. Jeg er klar over, at det er ældgammel historie, men vi har haft vores ægteskabsproblemer som alle par gennem årene. Jeg føler smerte, krænkelse og næsten irrationel vrede over, at denne 'hemmelighed' var velkendt i min familie, men jeg intet vidste. Jeg ved ikke, hvor fysisk det var, men min svigerindes implikation var, at de var intime."

"Min kone og jeg sover allerede hver for sig. Jeg overvejer at afslutte det med hende på grund af det her. Jeg har været et fjols i halvdelen af mit liv for alle nær mig. Jeg føler, at de alle er r**huller. Fra mine forældre (som sagde, at de troede, jeg vidste det) til mine søskende - de vidste det alle sammen. Jeg vil ikke have kontakt til dem (i hvert fald i et stykke tid)."

Han fortæller også, at han valget at konfrontere sin bror, som indrømmede, at de havde været sammen. Samtidig forklarede han, at han var ked af, at han ikke havde sagt noget om det.

Hans bror forklarede ham også, at han lige havde fortalt det til sin egen kone, som også var ked af at høre det. Men det var netop derfor, at hun valgte at viderebringe nyheden til den knuste mand.

I kommentarsporet er der utallige brugere, der har svaret på opslaget, og hovedparten skriver, at det bestemt ikke er urimeligt at være ked af det.

"Meget ydmygende. Du er nødt til at beslutte dig for, om du kan prøve at arbejde dig igennem det her med disse mennesker," har en person skrevet.

"Hele familien var respektløse overfor dig og fik dig til at føle dig som et fjols. Lad dem ikke prøve at minimere dine følelser," lød det fra en anden.