Hund truet af tidevandet: Så fik redderne en skør ide, som involverede en stegt pølse og en drone

Foto: Facebook

En hund fra Storbritannien er blevet reddet fra en skrænt på en højst mærkværdig måde, som nærmest lyder som noget fra en tegnefilm.

Den britiske hund Millie, som er en blanding af racerne  Jack Russel og Whippet, stak forleden af fra sine ejere i Havant, Hampshire i England og endte et meget uheldigt sted. 

Millie slap nemlig fri fra sin snor, og hendes ejere brugte lang tid på at efterlyse og lede efter hende, før en forbipasserende opdagede, at hun sad fast på en skrænt ved kysten. Det skriver Ladbible.

Læs også

Mands fallos kommer måske aldrig til at virke igen: Kæresten fyldte den med isolationsskum

Ikke nok med at hun sad fast, så skulle Millies ejere og redningsmandskabet nu tænke hurtigt, da tidevandet var på vej, og det ville dække det område, som Millie sad på, og hun risikerede derfor at drukne.

Millie i favnen på sin ejers far / Foto: Facebook

Både politi, brandvæsen og kystvagten blev derfor tilkaldt, og samtlige instanser forsøgte forgæves at redde den skræmte hund, som ikke turde at lade de fremmede hjælpe sig. 

Tiden var nu knap, og de måtte derfor være kreative, hvis de skulle nå at redde Millie, før tidevandet kom, og heldigvis fik én af de tilstedeværende en god ide om at hænge en pølse fast på en drone og på den måde lokke Millie væk fra skrænten. 

I mangel på bedre ideer blev Denmead Drone Search and Rescue tilkaldt, og formanden for organisationen, Chris Taylor, har udtalt "Det var en skør ide" til The Guardian.

Foto: Facebook

Skør eller ej så blev ideen iværksat, og efter at have tjekket reglerne om drone flyvning i området, og hvor stor en mængde pølse dronen var i stand til at flyve med, gik planen i gang.

"En af de lokale beboere [...] gav os pølser - jeg tror de var fra Aldi. Kvinden stegte dem, og vi bandt dem fast i en snor. Havde vi ikke fået hende [Millie] væk fra det område, så ville tidevandet være kommet ind, og hun havde været i fare for at drukne. Det var noget, vi aldrig havde prøvet før - pølser var vores sidste udvej [...]," har Taylor udtalt, og tro det eller lad være, men pølsetricket virkede. 

"Fordi Millie var sulten virkede det at lokke hende væk fra faren og op på højere grund, som ikke kunne oversvømmes. Vi ville helt sikkert overveje at bruge pølser igen: alle hunde-redningsoperationer er forskellige, men hvis vi nogensinde kommer i en lignende situation, ville vi bruge samme metoder for at lokke hunden," udtalte Taylor efter den vellykkede redningsoperation.

Foto: Facebook

Hundens ejer, Emma Oakes, udtalte følgende: "Lettelse flød over mig. Det var simpelthen fantastisk at have hende hjemme. Millie kan virkelig godt lide mad, og hun spiser, hvad end du giver hende... gulerødder, agurker - men hun foretrækker pølser. Kød er hendes foretrukne mad [...]."

Læs også

WHO med opløftende coronamelding

 

 

 

Dagens Gossip