Jake spiste en hashkage: Så gjorde han noget han fortryder resten af livet

Foto: Privat

Den 28-årige Jake Notman begik en forfærdelig forbrydelse, da han var blevet påvirket af en hashkage.

Den 28-årige Jake Notman havde indtaget en hash-brownie, og den gjorde ham angiveligt så skør, at han endte med at slå sin 25-årige kæreste Lauren Bloomer ihjel.

Den 28-årige ringede selv 999 og sagde til operatøren, at han havde 'fået at vide, at jeg har dræbt min kæreste'.

Læs også

Ikke-vaccinerede australiere anholdt af militæret og kørt i fangelejre

Han indrømmede manddrab halvvejs i sin retssag, men han blev alligevel frikendt for mor. Det skyldes at anklageren accepterede, at Jake ikke kunne skelne mellem, hvad der var rigtigt og hvad der var forkert under sin påvirkning af cannabis.

Lauren havde filmet med sin telefon, mens Jake fik et såkaldt 'bad trip' og politiet kunne via deres efterforskning se, at Lauren havde søgt på nettet om, hvordan man kan få nogen ud af at 'dårlig trip'.Videoen viste dog også, hvordan Lauren blev slået ihjel.

Foto: Privat

Lauren havde også ringet til Jake Notmans tante for at bede om hjælp, da han pludselig blev aggressiv efter, at han havde indtaget stofferne for første gang.

Under retssagen hævede Jake, at han fuldstændig mistede kontakten til virkeligheden, efter at han havde indtaget stofferne.

"Det viser den tiltalte, da han begyndte at angribe Lauren Bloomer, først med sine bare hænder." fortalte anklageren om den omtalte video ifølge Metro.

"Hun prøvede bare at tage sig af ham i denne tilstand, han var ramt af," lød det fra anklageren.

Jake Notman, der arbejdede på Solihull Jaguar Land Rover-fabrikken, blev anholdt i de tidlige timer den 20. november, efter at naboer så ham køre over sin partners lig uden for deres hjem i Tamworth.

Foto: Privat

Han havde ikke nogen kommentarer, da han blev afhørt af politiet over fem omgange, men i stedet afgav han en erklæring der sagde, at der formentlig havde været andet end blot cannabis i brownien.

"Alle tre eksperter er enige om, at på baggrund af beviserne - inklusive optagelsen - er den tiltaltes psykiske reaktion på cannabis så voldsom, at han ikke kunne skelne om hvad der var ægte og hvad der ikke var"

"I særdeleshed kunne han ikke skelne om, hvorvidt Lauren Bloomer var i live eller død, eller ægte eller ej." lyder det.

I en erklæring udtaler Laurens familie sig om udfaldet af retssagen:

"Som Laurens familie føler vi, at uanset udfaldet af retssagen, kan intet bringe Lauren tilbage til os eller kompensere for den hjertesorg, vi føler,"

"Vi beder dig venligst respektere både vores familie og hendes venners ret til at sørge i privatlivets fred i denne virkelig svære tid." skriver de.

Dommer Mrs Justice May sagde under retssagen, at denne sag var en indlysende lektie på, hvor farlige stoffer kan være: 

"Der er en indlysende lektie ... at cannabis kan være meget farligt. Det er et ulovligt stof med god grund."

Dommeren accepterede, at Notman, som ikke har tidligere dømt, havde vist bekymring og anger over den sorg, han havde forårsaget.

Læs også

Linse i stor sorg efter dødsfald: Aflyser alt