Joe Biden deler billede af hans fødselsdagskage: Èn særlig detalje chokerer internettet

21/11/2023 15:00

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: X
Foto: X
Folk strømmer til sociale medier i chok over Joe Bidens 81-års fødselsdagskage.

Mest læste i dag

Kamala Harris har muligvis sagt, at hun er klar til at overtage præsidentembedet, hvis Biden - i en 'hypotetisk' situation - bliver uegnet til at lede, men det ser ikke ud til, at han skal nogen steder snart, da han fejrede sin 81-års fødselsdag i går (20. november).

Donald Trump hævder, at han har en 'meget bedre krop' end Biden, men heldigvis har det ikke lagt en dæmper på præsidentens dag, da den ældste amerikanske præsident i historien delte et glad fotografi af sig selv, hvor han fejrede det på sociale medier.

Selvom folk ikke kan komme over én ting ved billedet.

Biden gik på Threads i går for at dele et billede af sig selv på sin 81-års fødselsdag. På billedet sad han ved et bord i Det Hvide Hus med en festlig kage foran sig.

Og kagen er mildest talt alarmerende, idet den ser ud til, at den stort set er i brand. Ikke desto mindre kan Biden ses smile væk til kameraet.

Billedteksten lyder: "Jeg blev 81, og alt, hvad jeg fik, var en ny social platform! Tak for hilsnerne, folkens.

"Og til arbejderne på fødselsdagslys-fabrikken, jeg håber, at din fagforening gav dig overarbejde."

Biden gendelte også indlægget på Threads' rival X og tilføjede: "Det er også sandt herovre på kampagnesiden. Jeg har sluttet mig til Threads. Følg mig der."

Biden gendelte også indlægget på Threads' rival X og tilføjede: "Det er også sandt herovre på kampagnesiden. Jeg har sluttet mig til Threads. Følg mig der."

Men folk var lidt for distraheret af tilstanden af ​​fødselsdagskagen med 81 lys, og strømmede til posten til at lave sjov med den.

En X-bruger skrev: "Kagen minder mig om en tilstand af den amerikanske økonomi, den er i."

"Kan du huske i begyndelsen af ​​filmen, 'Get Out', da hovedpersonen rammer en hjort? Kagen er et symbol - ligesom hjorten. Den viser os, hvad der kommer," tilføjede en anden.

En tredje kommenterede: "Mand, denne fyr misser ikke noget, hvad han rører ved, går op i flammer."