Joe Biden fornærmer journalist med skældsord på live TV: Nu er klippet gået viralt

Foto: Twitter / @brianstelter

Joe Biden troede tilsyneladende at mikrofonerne var slukkede, da han forleden kaldte en journalist "stupid son of a bitch", men det var de ikke, og nu er klippet gået viralt.

Under en 'photo opportunity' i går, d. 24. januar, var USAs præsident, Joe Biden, formentlig ikke opmærksom på, at kameraerne stadig kørte, og at mikrofonerne stadig var tændt, da han lidt sagte svarede på en journalists spørgsmål.

I slutningen af mødet, som blev sendt live på tv, råbte Fox News' 'White House'-korrespondent, Pete Doocy, nemlig et spørgsmål til præsidenten omhandlende inflation, og en video af Bidens svar er nu gået viralt på de sociale medier. Det skriver Unilad

Læs også

Verdensomspændende lingerimærke lancerer blondeunderbukser til mænd

Doocy spurgte præsidenten: "Synes du, at inflation er et politisk ansvar under midtvejsvalget?" hvortil Biden kan høres svare: "Det er et fantastisk aktiv - mere inflation. Sikke en 'son of a bitch'" og dermed kalde den højreorienterede og republikanske journalist for en 'søn af en kælling'.

Ikke overraskende har kommentaren først til nye angreb på Biden fra højrefløjen i USA, mens Doocy selv har taget lidt lettere og humoristisk på det og forklaret, at han faktisk ikke hørte præsidentens svar i første omgang. 

"[...] altså ingen har faktatjekket ham og sagt, at det ikke passer," har han således efterfølgende udtalt, og han har desuden forklaret, at "inden for cirka en time af udvekslingen, ringede [Biden] til min mobiltelefon, og han sagde: 'Det er ikke personligt, makker'".

Doocy er 'White House'-korrespondent for det højreorienterede og republikanske nyhedsmedie Fox News, og han og den demokratiske præsident har derfor haft en del lignende sammenstød tidligere, hvor præsidenten ofte virker både frustreret og underholdt over Doocys spørgsmål.

Journalisten har dog udtalt, at de to har "renset luften" efter hændelsen, og Doocy har endda afsløret, at han har fortalt præsidenten, at han "altid vil forsøge at spørge om noget andet, end det alle andre spørger om," hvortil præsidenten angiveligt har svaret: "Det er du nødt til."

"Og det er et citat fra præsidenten. Så det vil jeg blive ved med," har Doocy udtalt.

Læs også

Syv sårede efter kampflystyrt: Piloten blev nødt til at skyde sig selv ud

 

 

 

 

Dagens Gossip