Kørte uden kørekort i over 70 år: Nu er han fanget

Foto: Shutterstock

Efter flere årtier et det nu slut.

En mand i 80'erne, der havde kørt uden kørekort eller forsikring, siden han var barn, er endelig blevet fanget af politiet.

Manden kørte i en blå Mini Cooper, og det er jo gået godt i en fin rum tid.

Læs også

DMI advarer: Danmark rammes af stormen Malik

Men han blev til sidst fanget i nærheden af ​​en Tesco Extra onsdag aften, da en politipatrulje ude i Nottingham trak ham over i sin blå Mini One.

Han fortalte betjentene, at han var født i 1938 og indrømmede, at han havde kørt uden de påkrævede dokumenter, siden han var tolv - men heldigvis for ham, var han aldrig blevet stoppet tidligere.

I et opslag på Facebook sagde politiet ifølge Metro

“Vi kan ikke helt tro, hvad der skete... da chaufføren, der blev født i 1938, hostede, at han havde kørt uden kørekort og uden forsikring, siden han var 12 (ja TOLV ) år gammel... og på en eller anden måde var det lykkedes aldrig at blive stoppet af politiet.”

Til trods for det manglende kørekort, så har manden enten været en dygtig bilist eller meget heldig gennem de 70 år, hvor han har kørt på vejene.

Der er nemlig aldrig sket kollision med andre biler.

“Heldigvis havde han aldrig haft en ulykke, forårsaget nogen skade og aldrig fået nogen til at tabe økonomisk ved at skade dem, mens de ikke var forsikret. På grund af det øgede antal ANPR-kameraer i Nottingham, selv på de små ture, vil du sandsynligvis ramme et kamera, så sørg for, at dine dokumenter er i orden... for det vil indhente dig... en dag."

Læs også

X Factor 'aflyst' i aften

 

Dagens Gossip