Kvinde bruger bestemt kropsvæske som ansigtscreme: "Hvis du er single, kan det være svært at skaffe"

Foto: TikTok

En amerikansk kvinde har delt et bizart alternativ til ansigtscremer på TikTok, som hun dog påstår er både billigt, effektivt og naturligt.

Amerikanske Kelly Zolanski bruger formentlig ikke den samme ansigtscreme som dig eller hendes veninder eller særlig mange andre for den sags skyld... hun er nemlig begyndt at bruge sæd. Det skriver Ladbible

Hun har fortalt om sin nye 'creme' på en video på TikTok, og her siger hun blandt andet, at hun fik ideen fra en anden video det sociale medie, som påstod, at 'cremen' indeholder alle mulige former for "næringsstoffer og proteiner," som er gode for huden, hvilket et videnskabeligt studie for nyligt bekræftede.

Hun fortæller dog, at hun havde det problem, at hun er single og af åbenlyse grunde ikke selv kan fremskaffe 'produktet', og hun valgte derfor at kontakte en god ven og spørge om hjælp. 

"Jeg er i øjeblikket single, så jeg ringede til en af mine venner. Jeg ringede til ham på Facetime og spurgte, om han kunne give mig noget af hans sæd. Han var sådan 'hvad skal du med det?' Jeg sagde til ham, hvad jeg skulle bruge det til, og han sagde, at jeg var skør," har den 26-årige kvinde således udtalt.

Hun fortsatte: "Han grinte, da jeg spurgte om det, og da han gav det til mig, sagde han, at jeg var skør og grinte igen. Han kom over og brugte mit badeværelse, og jeg gav ham en lille beholder til det. Jeg putter det i mit ansigt, lader det tørre og vasker det så af. Jeg blandede det med fugtighedscreme, fordi det havde en underlig lugt."

Foto: TikTok

Kelly forklarer desuden, at fugtighedscremen er nødvendig at blande 'produktet' med, fordi det ellers bliver "flaget", når det tørrer. Alligevel er det meget billigere end kun at bruge fugtighedscreme, men hun indrømmer, at det godt kan være lidt svært at skaffe sæd nok, især hvis man er single. 

"Jeg bruger normalt mere luksuriøse mærker. Dét her er et billigt hjemmelavet alternativ til dyre mærker. Jeg har det normalt i køleskabet. Hvis du er single, kan det dog være svært at skaffe nok," har hun således udtalt. 

Den unge kvinde fra New York har siden hendes opdagelse af det naturlige 'produkt' selv delt en video på TikTok, som viser hendes egen rutine med 'cremen'. Videoen har indtil videre fået over tre millioner visninger, og både Kellys egen mor og bror har endda set den. 

"Da jeg delte det på TikTok, delte jeg det sent om aftenen. Næste dag havde min bror sendt mig et 'screenshot' af mit ansigt og sagde: 'nogen sendte lige det her i en gruppebesked på mit arbejde.' Hans venner kender ikke mig, og [...] han skrev: 'Det er min søster'," har Kelly forklaret og uddybet: 

"Jeg sendte det til min mor, og hun døede af grin. Jeg ringede til min ven og sagde: 'Hør, jeg har måske brug for mere'. Der var ikke så meget, men når jeg blandede det med noget, var der nok til to dage."

Kelly advarer dog andre om at bruge sæd som creme, da hun frygter, at nogle måske kan være allergiske. "Jeg opfordrer ikke til det, i tilfælde af at nogle personer er allergiske overfor det," har hun således udtalt.

Se Kellys TikTok-video her.

Læs også

Kort efter triumf: Nu raser landsholdsstjernerne

 

.

Dagens Gossip