Kvinde flytter ind i en ny lejlighed: Da hun kigger under gulvtæppet, kan hun ikke tro sine egne øjne

02/11/2023 10:43

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
For to en halv måned siden flyttede TikTok-brugeren Elleda Louise og hendes kæreste ind i en lejlighed i Melbourne, Australien. Siden da har problemerne været stigende. Men det, den unge kvinde opdagede sidste onsdag under gulvtæppet foran sin hoveddør, toppede alt.

Mest læste i dag

Problemer på problemer: køkken og badeværelse er ikke tilstrækkeligt ventileret, vandskader fik skimmelsvamp i opholdsrummet, og strømmen gik i dagevis.

Parret blev godt betjent kort efter indflytningen. Men et kig under gulvtæppet foran hoveddøren fik alle de tidligere problemer til at virke som småting. For der var et hul gemt nedenunder.

Et ben ville let have passet gennem den uventede åbning, hvis nogen var trådt derind. "Jeg kan ikke tro, at de havde et hul i jorden og bare lagde et tæppe over det," sagde TikTokeren til Yahoo News Australia i denne uge.

I mellemtiden var en fra det ansvarlige ejendomsselskab på stedet for at få et indtryk af generne. Men parret har ikke hørt fra de ansvarlige siden da. Elleda Louise lagde i sin nød en video af det mærkelige problem på TikTok tirsdag.

Dette resulterede i godt 20.000 klik, men ikke en reel succes. "Siden vi flyttede ind, lever den ikke længere op til minimumsstandarderne," sagde den irriterede lejer om sin nye lejlighed.

Bureauet eller udlejeren har allerede fået foretaget nogle andre reparationer.

For at gøre dette måtte parret dog først lægge pres på hende og søgte hjælp fra Victorian Civil and Administrative Tribunal (VCAT).

De to har ikke afsløret over for Yahoo News, hvorfor de overhovedet flyttede ind i lejligheden, eller om de allerede planlægger at flytte ud.