Kvinde hoppede ud af kørende bil, fordi hun så en edderkop

En kvinde der ønsker at være anonym, var utrolig klodset, da hun blev skræmt af en edderkop. Hun forlod nemlig sin bil i fart, og kort efter den den i vandet.

Edderkopper kan bringe det værste frem i folk, og nogle mennesker er tydeligvis mere bange for dem end andre. En kvinde fra Kingston i Georgia, USA, hører åbenbart til den sidste del af gruppen, for hun blev så bange for en edderkop, at hun hoppede ud af sin bil. Problemet var bare, at bilen ikke holdt stille.

Læs også

Mums eller ad! Mand finder edderkop der ligner et stykke sushi

Ifølge det britiske medie NBC så formåede en anonym kvinde at køre sin bil i vandet. Det skete som følge af en overreaktion, da en edderkop skræmte hende fra vid og sans. og så var løsningen altså at forlade bilen lige på stedet.

Det vides ikke, hvor stor edderkoppen der skræmte kvinden var, men hvis den har haft samme størrelse som denne edderkop, en billist så kravle ind i en bil på vejen, så forstår man godt reaktionen.

 

De hænger på regningen

Kvinden kørte ned af en bådrampe, så hun kunne få sin kajak i vandet, men pludselig fik hun besøg af en lille edderkop, der hoppede ned i hendes skød. Kvindens umiddelbare reaktion var, at hun skulle ud af bilen, og det gjorde hun altså, mens den fortsat kørte.

Desværre for kvinden var det ikke kun kajakken, der endte med at ryge en tur i vandet, det gjorde hendes bil også. Da Georgia State Politi ankom til scenen, var bilen drevet en smule ned af søen, inden den var røget helt til bunds.

Ifølge NBC så er det kvindens forsikringsselskab, der kommer til at hænge på regningen, når de skal have sendt et dykkerhold ud for at finde bilen og derefter få den op på land igen.

Kvinden der gerne vil være anonym, har valgt ikke at udtale sig til omkring sagen, så det vides ikke, hvilken slags edderkop der var tale om.

Læs også

Ren tømmermænd i Thailand: Vågnede op efter bytur med penis skåret af

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip