Kvinde i lyserød badedragt bortvist fra pool: 'Du er for upassende'

23/06/2017 16:00

Kristine Bugbee

Udland
For fristende for teenagedrenge ifølge boligkontoret.
For fristende for teenagedrenge ifølge boligkontoret.
Et ungt forlovet par fra byen Seymour i delstaten Tennessee er rasende efter en ubehagelig oplevelse ved poolen, som hører til deres boligkompleks.

Mest læste i dag

Det skulle bare have været ren afslapning under en bagende sol med svømmebassinet for fodenden af badehåndklæderne.

Men før Tori Jenkins og Tyler Newman fik trukket solbrillerne ned på næsen og smurt hinanden ind i solcreme, fik de en chokerende besked.

Bestyrerne af den fælles pool, som parret betaler til via huslejen, mente ikke, at Tori Jenkins var passende klædt. Hun var iført en lyserød badedragt, men den var både for afslørende og for fræk, fik hun at vide.

Hun fik tre valgmuligheder: Enten skulle hun skifte badetøj, dække sig mere til eller forlade poolområdet. Det fortæller Tori Jenkins forlovede Tyler Newman i et harmdirrende opslag på Facebook.

- Tori blev beskyldt for at være iført en 'g-strengs-badedragt' og fik at vide, at der var klager over måden, hun var klædt. Vi havde været der i højst tre minutter på det tidspunkt. 

Det vrede par gik straks hen på boligkontoret for at klage, men der mødte de ikke meget forståelse.

Kvinden bag skranken sagde blandt andet, at hun ikke selv ville have sine børn til at omgås Tori Jenkins i den mundering, og hun bad hende om at kigge sig i spejlet og tage billeder af sig selv, så hun kunne se problemet.

- At min kæreste bliver bedt om at dække sig til i 32 graders varme i vores egen pool, fordi hun ellers vil friste teenagedrenge, er bullshit. Jeg vil ikke finde mig i det. Min kæreste bør kunne iføre sig en badedragt uden at blive seksualiseret eller nedgjort. Hun skal ikke føle sig krænket, skriver Tyler Newman.

Han slutter af med at råde alle fra at flytte ind i samme område. 

Læs hele Tyler Newmans vrede opslag herunder.