Kvinde kommer hjem og finder manden i seng med en anden: Så tænder hun kameraet

En kvinde fra Bangkok reagerede promte og nådesløst, da hun opdagede en fremmed kvinde i seng med sin mand.

Hun kom hjem og så først et par fremmede sko uden for lejligheden. Inden for fandt hun parret i sengen. Derefter gik hun i gang med at filme den dramatiske situation på sin mobiltelefon.

Videoen blev efterfølgende langt på Facebook, skriver Daily Mail.  

I videoen ser man kvinden flå tæppet af mandens elskerinde, som derefter sætter sig nøgen i et hjørne, mens kvinden råber og skriger ad hende. Elskerinden græder utrøsteligt, men kvinden har intet til overs for hende.

Imens prøver manden at forklare, at det hele er en misforståelse, og at parret ikke var sammen. Det gør dog ikke det store indtryk på konen, der kun bliver endnu mere vred.

Skældsordene flyver mod elskerinden. Kvinden smider hende ud af lejligheden, og elskerinden står derefter nøgen i gangen. Manden giver hende hurtigt nogle underbukser, hendes telefon og taske.

Episoden blev angiveligt filmet omkring klokken 3 om morgenen lokal tid den 31. juli. Ifølge lokale medier havde manden og konen afsluttet deres forhold, før han var sammen med den yngre kvinde.

Videoen blev lagt på nettet og gik hurtigt viralt. Debatten har bølget om, hvem der har ret, og hvem der opførte sig forkert i sagen.

Læs også: Han opdager konens utroskab på sønnens iPad - tager den mest udspekulerede hævn nogensinde

Elskerinden har siden anmeldt sagen til politiet. Både på grund af behandlingen af hende, men også fordi videoen blev lagt på sociale medier.

Se videoen nedenfor. Vi skal advare om dramatiske billeder.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip