Kvinde 'udskammer' egen kat offentligt: Stjæler konstant fra naboer

Foto: Shutterstock.com

En katteejer har følt sig nødsaget til, at ‘udskamme’ sin kat offentligt, fordi den stjæler forskellige små genstande fra naboernes haver.

Normalt, er ordet ‘udskamme’ næppe noget positivt, men lige i dette tilfælde, er det bare virkelig sjovt. 

Kvinden, der har delt sin hitsorie, hedder Kate Felmet, og kommer fra Oregon i USA. Hun ejer en treårig kat ved navn Esme, der angiveligt, har meget svært ved, at holde poterne for sig selv. 

Læs også

Kvinde forfærdet over fastfood-levering: 'Hvordan et det blevet stegt?'

Ifølge Mirror, fortæller Kate, at Esme gang på gang, stolt vender hjem til sin ejer,  med dagens fangst, som katte ofte kan finde på, forskellen er bare, at de ‘gaver’ der efterlades til Kate, ikke er døde fugle eller mus. I stedet, fortæller ejeren, modtager hun snesevis af handsker, strømper, badedragter og endda et kamera, som Esme finder i baghaver i området. 

Problemet for Kate er bare, at hun ikke ved hvilke genstande der tilhører hvem, og i et forsøg på at få diverse tyvekoster tilbage til deres retmæssige ejere, besluttede hun sig for, at ‘udskamme’ sin kat til offentligt skue.

Hun lavede derfor et rigtig fint skilt, med en tegning af Esme, og en tilsvarende tekst:

”Min kat er en tyv. Tag venligst disse ting, hvis de er dine, ” - og ved siden af skiltet, hænger tøresnår fyldt med stjålne genstande.

”Esmes tyveri begyndte sidste forår - hun bragte 11 mundbind hjem på en dag. Jeg var så glad for, at hun ikke bragte mig fugle, og hun fik en masse ros - og måske et par godbidder for de gaver, der ikke var i live, ” - forklarer Kate, der arbejder som læge og fortsætter:

”Hun opfører sig meget specielt, når hun har bragt mig noget, og hun kommer ind ad bagdøren og sidder ved den og laver en masse støj, indtil jeg kommer og fortæller hende, at hun har gjort et godt stykke arbejde."

Imidlertid har Esmes forkærlighed for mundbind for nylig udviklet sig til handsker, og katten bringer sin ejer flere par om dagen fra intetanende naboer.

”Da vejret blev godt, og vi alle begyndte at arbejde i haven, begyndte hun at stjæle  handsker. I tre eller fire dage bragte hun to par om dagen. Hun bringer dem hver for sig, men går næsten altid tilbage for at få den anden handske, " - siger Kate og tilføjer:

”Esme har nu bragt mig flere badedragter, knæpuder,”

Imidlertid er de mærkeligste genstande, Esme nogensinde har stjålet, et kamera fra naboens garage. 

Efter hendes seneste tyveri besluttede Kate, at det ville være mere fornuftigt at hænge tyvekosterne ud, så naboerne selv kunne hente dem, da der var så mange.

Læs også

Hjemmelavet behandling spredes på nettet: Kurerer solskoldning på 30 minutter

”Jeg tror, ​​jeg sandsynligvis, at vi har genforenet 10 par handsker med deres ejere gennem skiltet - selvom der har været tidspunkter, hvor Esme stjæler de samme handsker igen og igen.”

Måske det kan være en anelse ubelejeligt, at arbejdshandskerne pludselig forsvinder, men Kate har fundet en meget hyggelig måde, at få styr på alle de stjålne genstande, og som katteejer, er en handske vel også at foretrække, over døde dyr.