Kvindes fantastiske tip går viralt: Sådan undgår du edderkopper i dit hjem

Foto: Shutterstock.com

En kvindes tip til at holde edderkopper ude af hjemmet er gået viralt, fordi det er så forbløffende let og godt. Skal du også have dig sådan en spray?

De fleste har nok bemærket det. Det er ved at være højsæson for edderkopper, og der kan snildt forventes at komme flere end der plejer.

Det skyldes nemlig starten på efteråret, som var ganske lunt og fugtigt, og det tiltrak flere insekter, som altid betyder flere edderkoppe. Tilføjer du så, at husedderkoppen indtræder i parringssæsonen, hvor hannen går på jagt efter hunner, som den kan parre sig med, så har du en cocktail der betyder, at du får besøg af alt for mange edderkopper i dit hjem.

Læs også

Hun tager en tennisbold og presser mod skulderbladene: Dette trick skal du prøve

En kvinde i England var dog så træt af edderkopper, at hun satte sig for at finde en løsning, så hun kunne undgå de små ottebenede væsner. Tippet har hun del i en større gruppe på Facebook, og det er blevet så populært, at det gik viralt med det samme.

Hvis du gerne vil følge kvindens tip, så kræver det heller ikke det store. Det er nemlig kun to ting, som du skal bruge, og de koster ikke det store.

Det skal du bruge

For det første skal du bruge en pose med mynteblade. Dernæst skal du bruge en spray med antibakterielrengøringsmiddel. Har du de to ting, så kan du med det samme gå i gang med at gøre dit hjem fuldstændigt frit for edderkopper.

Edderkopper kan nemlig ikke fordrage duften af mynte, og de vil derfor gå langt væk, når de oplever, at noget dufter af det. Derfor kan det være en rigtig god ide at spraye det rundt omkring i hjemmet, særligt der, hvor edderkopperne plejer at komme ind i huset.

Foto: privat

“Jeg havde en ekstra pakke mynte og en lille smule rengøringsmiddel tilbage,” fortæller kvinden i Facebookgruppen Extreme Couponing and Bargains UK, inden hun fortsætter:

“Jeg skar bladede over, puttede dem i flasken med rengøringsmiddel og tilføjede vand. Derefter sprøjtede jeg det under vindueskarmen udenfor, og omkring døren. Jeg så edderkopperne løbe væk, mens jeg sprayede,” lød det fra kvinden.

Altså i alt bør man kunne få ingredienserne for under 20 kroner, og dermed vil man have det perfekte middel til at holde edderkopperne væk.

Hvis du prøver dig frem, bør du huske at sprøjte alle de steder, hvor edderkopperne kan komme ind. Det vil sige sprækker i væggene, vindue og dørkarm, samt risten på badeværelset.

Skal du forsøge dig med denne metode fremadrettet?

Læs også

Lærer ser lille dreng cykle rundt midt på motorvejen: Skynder sig at ringe efter hjælp