Læger fandt chokerende genstand i kvindes blære: Har været oppe i hende i fire år

Foto: Urology Case Reports

Lægerne gjorde et noget så chokerende fund i en 45-årig kvindes blære.

Lægerne gjorde et mildest talt chokerende funde hos en 45-årig kvinde i Tunesien, der meldte sin ankomst på en skadestue med vandladningsproblemer. 

Og årsagen til problemet var meget overraskende.

Læs også

Den royale familie erstatter prins Harry

Lægerne har således knyttet nogle ord til sagen i Urology Case Reports, hvori de fortæller om de fysiske undersøgelser af kvinden, som umiddelbart ikke kunne bruges til at afsløre, hvad der var galt. 

Men da der blev taget røntgenbilleder kunne lægerne se, at kvinden havde gemt på noget meget bizart.

Røntgenbillederne afslørede en stor genstand, der målte 8x7x8 cm, hvorfor lægerne valgte at lægge hende i narkose for at kunne operere hende for nyresten. 

Men kvinden bød på flere overraskelser. 

Foto: Urology Case Reports

Da lægerne fik brudt "skallen" på stenen, blev de mødt af et syn af et vandglas, som efter sit lange ophold i kvinden var blevet omkranset af udkrystalliserede salte. 

Hun erkendt i den forbindelse, at hun har haft glasset oppe i sig i hele fire år, efter at have stukket det op i vagina af "erotiske årsager", som det også fremgår af beretningen. 

Vandglasset havde været oppe i hende i så lang tid, at det var begyndt at nedbryde vævet i hendes lovmoder og derefter havnede i blæren, hvor det så er blevet "forstenet".

Kvinden blev udskrevet efter to dage. 

Lægerne skriver i beretningen, at der muligvis er tale om en psykisk lidelse, som fik kvinden til at tvinge fremmedlegemer op i sit underliv.

Læs også

Susan sagsøger TUI for stort millionbeløb: Hendes mand døde under ferien