Lisa forsvandt sporløst i skoven en måned: Nu viser hun sin hærgede krop frem

Foto: Lisa Theris

Lørdag blev en 25-årig kvinde fundet i udkanten af en skov i USA efter at have været forsvundet i en måned. Nu har politiet offentliggjort billeder af hendes skader.

Politiet har offentliggjort en række billeder af amerikanske Lisa Theris, som blev taget på hospitalet, efter hun havde levet i skoven i en måned i det sydlige Alabama.

Billederne viser de skader - insektbid, hudskader og et voldsomt vægttab - som den 25-årige kvinde pådrog sig, mens hun var forsvundet.

Det skriver WSFA.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Bullock County Sheriff's Office

Foto: Bullock County Sheriff's Office

Lisa Theris blev lørdag fundet i live i en vejkant i Bullock County, efter at have levet alene i skoven i en måned, hvor hun havde overlevet ved at spise bær og vilde svampe.

Den unge kvinde har forklaret, hvordan hendes stærke ønske om at se sin familie igen holdt hende i live.

Ifølge efterforskere var Lisa Theris sammen med to mænd, da hun forsvandt mellem den 17. og 18. juli. Mændene ville begå indbrud i en jagthytte, men Lisa Theris ville ikke være med og løb ind i skoven, hvor hun for vild. Mændene er siden blevet anholdt og sigtet for tyveri.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Bullock County Sheriff's Office

Foto: Bullock County Sheriff's Office

- Hun var ikke kendt i området og den aften, hun forsvandt, løb hun tilsyneladende ind i skoven og for vild. Jeg takker bare Gud for, at hun er i live, siger den lokale politichef.

Sagen er stadig ved at blive efterforsket nærmere.

Lisa forsvandt sporløst i skoven en måned - nu afslører hun, hvad der skete

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip