'Mærkeligt' sted mor kan sprøjte brystmælk fra

Foto: TikTok

Hun har fundet ud af noget nyt om sin krop efter hun har født.

Der skal ikke lægges skjul på, at de fleste er bekendt med, at kvinder, gennem graviditeten, udskiller hormoner, som alle stimulerer dannelsen af mælkekanaler. 

Og efter fem-seks måneder, er systemet udviklet og brystet er klar til at producere mælk. 

Det skriver news.com.

Der er dog nu en kvinde, der har fundet ud af, at hendes krop har ændret sig meget under graviditeten. Det fortæller hun i en TikTok-video, hvor hun går under navnet @ollieoooop - og hvor man kan se videoen. 

Det er ligeså i videoen, hun viser, at hun kan sprøjte mælk fra sin armhule.

Og hun er såmænd ikke den eneste, der oplever dette.

"Jeg kommer til at blotte mig selv, så jeg håber, I vil være søde. Hvis du er en mor, der har ammet, så har du måske hørt om det, man kalder "pitties", indleder hun i videoen." 

Hun fortæller i videoen, at hun er den eneste, hun kender til, der kan dette. Og hvis det ikke var nok, så viser hun det i videoen.

Foto: TikTok

Og hvis hende søn ikke har fået mælk i et stykke tid, så begynder det at løbe ned ad hendes arm. 

"Jeg kan ikke mærke, når det kommer ud, men jeg kan mærke, at min trøje bliver våd. Jeg kan ikke være den eneste, der kan det her," siger hun.

Og til hendes lettelse, så er hun langt fra den eneste. 

"Du er langt fra den eneste, der kan dette, men det er meget sjældent. Du skal have vide, at du er unik, men sikke et chok det må have været!" skriver en bruger på TikTok. 

Det kan virke underligt, men det er ikke unaturligt, og man skal heller ikke være bange for, at det er farligt, skriver parents.com.

"Det er heldigvis totalt harmløst og det er nemt at løse, så der er ingen grund til at blive nervøs." 

 

Dagens Gossip