Mand mobbede handicappede børn: Se hans usædvanlige straf

62-årige Edmond Aviv fra Ohio har fået en ret speciel dom for at have mobbet naboens handicappede børn.

"Jeg er en bølle! Jeg mobber handicappede børn, og jeg kan ikke tolerere, at folk er anderledes end mig selv. Mine handlinger reflekterer ikke en påskønnelse af det mangfoldige Euclid-samfund, jeg bor i". 

Sådan står der på det skilt, som 62-årige Edmond Aviv søndag morgen stillede sig med i en vejkant i den amerikanske delstat Ohio. 

Efter i 15 år at have tyranniseret sin nabo, blev den 62-årige af retten dømt til offentligt at udstille sin egen mangel på empati. Det skriver Cleveland.com

Klokken 8.57 søndag morgen stillede han sig således op i vejkanten med sit papskilt for at udsone sin lidt usædvanlige straf, og allerede efter fem minutter dyttede den første bilist af ham. I alt 95 bilister gjorde i løbet af dagen opmærksom på, hvor lidt de brød sig om Edmond Aviv og hans hang til mobberi.

Læs også: Danske sange

Edmond Aviv er blandt andet dømt for at smøre afføring på naboens handicappede søns kørestolsrampe, ligesom han har kastet hunde lort på naboens søns bil. Nabokvinden, Sandra Pugh, har to voksne udviklingshæmmede børn, en demensramt mand og en søn, der er lam. Hun er blevet kaldt "abe-mor" af den 62-årige Edmond Aviv, da hun stod med sine to handicappede sorte børn.

Nabokonflikten begyndte allerede i 1998, da Edmond Aviv spyttede efter Sandra Pugh, mens han kom løbende forbi hende. 

Da konflikten til sidst kulminerede med, at han begyndte at blæse kemikaliedampe ind på naboens grund, endte Edmond Aviv foran en dommer. Her blev han dømt til at stille sig i fem timer med sit skilt i et vejkryds. Desuden er han blevet idømt 15 dages fængsel, 100 timers samfundstjeneste og et kursus i vredeshåndtering.

Kildekritik

Kildekritik er en videnskabelig metode, når man som forsker/forfatter, skal bedømme kilders troværdighed i forhold til den begivenhed, person eller ting, man ønsker at belyse.

Læs alt om kildekritik og de forskellige kildetyper her. Vi har lavet en let og overskuelig guide, som fremhæver de vigtigste elementer i en kildekritisk analyse og begreber.

Sex

Dagens.dk har danmarks største samling af sexhistorier. Vi skriver om alt fra skøre nyheder om sex til frække nøgne damer, der smider tøjet.

Folkepension

Det kan være lidt af en jungle at navigere rundt i de økonomiske muligheder og delelementer, der er til rådighed, når du når pensionistlivet, og derfor er det altid en god ide at forberede dig i god tid.

Her kan du finde informationer om pensionsalder og hvor meget du kan få udbetalt hver måned i folkepension.

Hjemmel

Hjemmel er et juridisk begreb og betyder en bemyndigelse til at træffe afgørelser i en sag eller foretage bestemte handlinger. Her følger en fyldestgørende redegørelse for begrebets betydning.

 

Dagens Gossip