McDonald's-fejlordre efterlader vegetarisk kunde traumatiseret og i tårer

Foto: Twitter

Hun fortæller, at hun følte sig syg hele natten.

Vegetaren Charlotte Sunshine bestilte en veggie-deluxe-menu, men hun fik i stedet en kyllingeburger i veggie-indpakning på en McDonald's i Corstophine, Edinburgh. 

Den 26-årige blev efterladt "opkastende og i tårer" efter blot en bid. 

Hun tog med det samme til tasterne på Twitter, hvor hun beskriver sin skuffelse. 

Det skriver Ladbible.com 

Foto: Twitter

"Jeg er ligeglad med, hvor meget kritik, der kommer af dette, men jeg er fuldstændig traumatiseret. Jeg fik en kyllingeburger, der var pakket ind som en veggieburger - og jeg har aldrig spist kød i mit liv!," skriver hun indledningsvist i sit opslag på Twitter, hvorefter hun tilføjer.

"Jeg har kastet op hele dagen, og jeg føler mig stadig syg - det er farligt at fejlmærke mad!" 

"Jeg brød staks ud i gråd og var følte mig fysisk utilpas, efter at have taget den første bid, hvorefter jeg indså, at det, som jeg forventede, ikke var det, som jeg bed i." 

Hun tilføjer herefter, at hun blev traumatiseret, så snart hun opdagede, hvad hun havde spist, hvorfor hun kontaktede sin kæreste. 

"Jeg var traumatiseret. Jeg ville ikke være alene, og jeg skrev derfor til min kæreste, fordi jeg havde brug for moralsk støtte. Han var også ked af det på mine vegne." 

"Jeg plejede at tage på McDonald's, hvis jeg ikke havde overskud til at lave mad, men det sker ikke igen, efter at have følt mig syg hele natten."

Foto: Twitter

En talsperson for McDonald's har kommenteret på hændelsen. 

"Vi erkender, at det ikke er acceptabelt at servere kød, når det i stedet burde have været et vegetarisk produkt, hvorfor vi undskylder over for kunden for den fejl, vi har begået i dette tilfælde." 

"Vi har en række procedurer, der er til for at undgå, at ordrer bliver unøjagtige, men i dette tilfælde er de ikke blevet fulgt, og vi er undersøge, hvorfor det er sket."