Meghan Markle giver indblik i hendes og Harrys aftenrutiner

08/06/2023 12:09

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Meghan Markle giver et sjældent indblik ind i hende og Harrys aftenrutiner.

Mest læste i dag

Udover at være et af de mest berømte og indflydelsesrige par i verden, er Harry og Meghan ligesom alle andre. De har en smuk familie og lever livet fuldt ud, på trods af at deres forhold til resten af den kongelige familie stadig er anstrengt, især efter deres Netflix-dokumentar og Harrys erindringsbog "Spare", hvor han afslørede en række private detaljer om medlemmerne af den kongelige familie.

I et interview med Variety, gav hertuginden af Sussex fans et indblik i det daglige arbejdsliv, som hun og Harry har, idet hun afslørede, at de deler et kontor i deres hjem i Californien, da de primært arbejder hjemmefra. At de ikke har almindelige job, gør at de kan tilbringe mere tid sammen med deres børn, Archie og Lilibet Diana.

"Vi får aldrig denne tid tilbage. Jeg laver morgenmad, og vi gør børnene klar til dagen. Vi laver mange fælles opkald og Zoom-møder, men prøver også at dele opgaver, så vi kan fokusere vores energi og opnå endnu mere," sagde Meghan.

"Min mand er på en 24-timers tidszone, hvor halvdelen af dit liv vågner op, mens den anden halvdel går i seng. Det er lidt det modsatte af, hvad jeg oplevede, da jeg boede i Storbritannien. Han er meget god til at svare på beskeder. Jeg prøver at være så hurtig som mulig på e-mail. Jeg har altid sagt, hvis det tager mindre end fem minutter, så gør det nu."

Når de rejser til Los Angeles, pendler de sammen, og ifølge Meghan er hemmeligheden bag deres succes snacks. "Det er sjovt. Folk tror nogle gange, at vi bor i Los Angeles, men vi bor faktisk et godt stykke udenfor, cirka to timer væk. Vi er pendlere. Vi kørte for nylig ned til en dag med møder, udstyret med chokoladekiks på størrelse med mit lille barns hoved," sagde Meghan.

Meghan gik videre og delte noget, hun aldrig har talt om før; hvordan hun og hendes mand tilbringer aftenen, når deres børn sover.

"Når vi har lagt børnene i seng og har spillet lidt Wordle eller [jeg har] lavet mine ti minutter på DuoLingo," delte Meghan.

"Efter disse to ting, hvis vi tænder for fjernsynet, hvilket er ret sjældent, er vi som de fleste mennesker med endeløs, endeløs, endeløs søgning, indtil man bliver så træt af at søge, at man ender med ikke at se noget." fortæller hertuginden.