Mystisk historie bag polaroidfoto, som har forvirret politiet i 28 år

webmaster

368 uger siden

|

02/07/2017
Udland
Foto: Politi
Foto: Politi
Et mystisk foto af to gidsler har siden fundet i 1989 skabt opmærksomhed og interesse. For hvem er kvinden og drengen på billedet?

Dagens topnyheder

En dreng og en ung kvinde liggende i en form for seng i enten en bil eller bus. Begge bagbundet og med tape for munden.

Det var det syn, som en kvinde blev mødt af, da hun i juni 1989 fandt et billede i et parkeringshus i Port st. Joe, Florida.

Det skriver Unilad

Billedet af de to ukendte gidsler satte straks en stor efterforskning i gang. For hvem var eller er de to personer på billedet?

19-årige Tara Calico

Billedets mørke baggrund har ikke gjort det nemt for politiet at finde frem til, hvor billedet er taget, og dermed har der heller ikke været et egentligt udgangspunkt for efterforskningen.

Offentliggørelsen af billederne fik for knap tre årtier siden mange reaktioner fra forskellige familier, som mente, at de kunne kende de to gidsler på billedet.

Hvem er kvinden og drengen på billedet?

En af de personer, som tog kontakt til politiet, var moderen til den 19-årige Tara Calico. Tara Calico havde været forsvundet siden september 1988, da hun aldrig vendte hjem efter en cykeltur i New Mexico. Efterfølgende fandt man rester fra hendes Walk Man på ruten.

Den forsvundne kvindes mor fortalte dengang politiet, at hun var overbevist om, at kvinden på billedet af de to bagbundne gidsler var hendes forsvundne datter.

At kvinden på billedet skulle være 19-årige Tara Calico, afviste fotoeksperter. Filmen, som var blevet brugt til at tage billedet, var nemlig ikke tilgængelig før efter maj 1989, og derfor var deres konklusion, at billedet ikke kunne være af den 19-årige kvinde, som forsvandt i 1988.

Politiet i Scotland Yard var dog af en anden opfattelse. Kvinden på billedet kunne godt være Tara Calico, sagde de dengang. FBI afviste den konklusion, fordi grundlaget for sammenhængen ikke var fyldestgørende nok.

Hvem, de to personer på billedet er, står stadig hen i det uvisse, ligesom Tara Calicos skæbne også er uvis.