Natalie deler billeder af dramatisk stor forskel på første og anden graviditet

12/06/2023 11:53

Redaktionen

Udland
Hun deler billederne for at understrege en alvorlig pointe.

Mest læste i dag

Mangt en gravid kvinde har hørt kommentaren ”Er du sikker på, at der kun er én derinde?”, mens de er blevet strøget på maven.

Det er ikke specielt behageligt og sikkert heller ikke særlig sjovt. Men ingen graviditeter er ens, og kvinder bærer børn på deres helt egen måde.

Det er en af pointerne med to billeder, som moderen og YouTuberen Natalie Bennett har delt på Instagram. Billederne går lige nu viralt.

Der er nemlig en voldsom stor forskel på at være gravid med ét barn og at være gravid med tvillinger. Det viser billederne med al tydelighed. På det ene billede er hun 27 uger henne med sine tvillingedrenge. Det andet viser hendes nuværende graviditet, hvor hun venter en lillesøster til tvillingerne. Her er billedet også taget i uge 27.

Og der er en ret væsentlig forskel på babybulerne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

What a difference one baby can make! Here's the comparison between week 27 of my twins pregnancy and week 27 of my singleton pregnancy.

I en video går Natalie Bennett mere i detaljer omkring forskellene på hendes tvillingegraviditet og den nuværende med lillesøster.

For selvom der er store forventninger og glæder forbundet med en tvillingegraviditet, er der også alvorlige overvejelser. Der er eksempelvis et fødselshold på hospitalet til hver af tvillingerne. Det vil altså sige to jordemødre, to fødselslæger og dobbelt så mange sygeplejersker med videre.

Det store hold fagfolk skyldes naturligvis den større risiko, der er forbundet med fødsler af mere end ét barn. Uanset hvor sund moderen ellers er.