Neglesalon får massiv kritik: Putter levende fisk i negle

Foto: Shutterstock.com

En neglesalon modtager i øjeblikket heftig kritik på nettet, efter de offentliggjorde en video, af en manicure der involverede levende fisk.

Der findes vel sagtens ikke informationer, der ikke er tilgængelige på nettet efterhånden. Tips, tricks og gør-det-selv videoer deles mere end nogensinde - også når det kommer til personlig udsmykning.

Det findes, selv for folk der ingen forstand har på negletekniker, imponerende videoer, og billeder, af yderst talentfulde folk, der har gjort neglelak til en kunst.

Læs også

Model udelukket fra Twitter: 'Fordi jeg er for lækker'

Det er dog meget muligt, at personerne der medvirker i denne video, blev lige en anelse for kreative, i deres forsøg på at nyskabe neglekunst.

En neglesalon er for nylig kommet under beskydning fra Instagrambrugere og dyrerettighedsorganisationen PETA, efter at have delt en video, af deres 'akvarium' manicure, der bruger levende fisk - det skriver Mirror.

I en video på deres konto viste Nail Sunny (@nail_sunny) deres 2,1 millioner følgere, hvordan de skabte en mini vandtank i et akrylspik, som de indsætter en levende fisk i.

@Nail Sunny

Neglevirksomheden, der først blev lanceret i Rusland, har rystet en hel del mennesker online, der langt fra sætter pris på videoen, som nogle kalder"latterlig", og andre siger, at negleteknikeren er "vanvittig".

Klippet starter uskyldigt nok med et negle, der er forberedt og overtrukket med sølvglitter-lak.

Men det bliver kontroversielt sker, da personalet begynder at lave fisketanken af akrylplast.

Kameraet viser derefter for at vise en gruppe på fem fisk, der svømmer i en lille beholder, før en tages op og hældes i spidsen af ​​den falske negl.

@Nail Sunny

Fisken er næsten lige så lang som den lille tank, og den ser ud til at være ude af stand til at bevæge sig rundt i det trange rum.

Efter at have poseret med fisken inde i neglen i et par sekunder, returneres den derefter til beholderen med de andre fisk.

I slutningen af ​​klippet ser fiskene ud til at være i en plastikpose, der placeres i en stor tank, formodentlig i en dyrebutik, da salonen siger, at de returnerede fisken efter filmen.

Videoen er siden blevet set mere end 184.000 gange, pg er blevet mødt med rasende kommentarer fra de følgere, særligt med fokus på fiskens velbefindende.

En person kommenterede for at sige: "De vendte stressede tilbage til dyrebutikken."

Et andet sagde: "Så de blev købt bare for at blive traumatiseret og sendt tilbage, fordi de ikke mere havde brug for den."

"Dette er helt latterligt," svarede en anden

Ud over at blive kritiseret af offentligheden har salonen også fået et rap over neglene af direktøren for organisationen for dyrerettigheder, PETA.

Elisa Allen sagde: ”At bruge dyr som om de ikke var andet end skønhedstilbehør er trist og dumt. Der er ingen undskyldning for at rive følsomme fisk ud af deres naturlige levesteder og begrænse dem til små, kunstige indhegninger,” - siger hun og fortsætter:

”De fleste mennesker ville være forfærdede over at se disse små dyr flyde hjælpeløst i stillestående vand. Og da der ikke er nogen måde at fodre fiskene på og ingen måde for dem at få ilt på, ville de uundgåeligt dø i løbet af få dage, om ikke timer.

Læs også

Par får 20 børn på et år: Vil være den lykkeligste familie i verden

Denne virksomhed skal rapporteres til de lokale myndigheder for grusomhed mod dyr, og dens adgang til sociale medier skal suspenderes, mens en fuldstændig efterforskning finder sted."

På trods af dette hævder Nail Sunny, at fiskene "ikke blev skadet" under videofilmen.

De sagde: "Fisken blev ikke skadet og vendte tilbage til dyrebutikken."