Nu bryder Melania Trump tavsheden

Foto: Shutterstock.com

Der har været stille omkring Melania Trump, men nu bryder hun tavsheden.

Vrede oprørere stormede Kongressen i Washington i sidste uge. Det var i forbindelse med godkendelsen af Joe Biden som USA's næste præsident, at Kongressen blev invaderet. Billeder derfra er gået verden rundt, og siden da har mange fordømt angrebet.

Læs også

Nu vender 'Livet er Fedt' tilbage på skærmen: Sådan har Merethe det i dag

Der har været forbløffende stille fra USA's førstedame, Melania Trump, men nu bryder hun tavsheden. Det sker i en udtalelse på Det Hvide Hus' hjemmeside.

“Tag ikke fejl, jeg fordømmer den vold, der har fundet sted,” udtaler ud og tilføjer, at vold aldrig er acceptabelt.

Twitter lukker ned for Trump

I kølvandet på hændelserne i Washington har det sociale medie Twitter valgt at smide Trump af. Fredag blev han udelukket permanent fra Twitter og afskåret fra sine 88 millioner følgere, skriver DR.

“Efter en gennemgang af kontoen og omstændighederne omkring den har vi permanent suspenderet denne konto på grund af frygt for yderligere tilskyndelse til vold,”  lød udmeldingen fra Twitter.

Udover Trumps egens konto så er det også Trump-kampagnens konto, @TeamTrump, der er lukket ned. Det er især de gentagne falske beskyldninger om valgfusk, der er resulteret i Twitters beslutning. I mere end 10 år har Twitter været Donald Trumps foretrukne kommunikationskanal, men det er fortid nu.

Det er ikke det eneste sted, hvor man har valgt at lukke ned for Trump. Facebook og Instagram har også lukket ned for ham på ubestemt tid, og i minimum til efter indsættelsen af den nye præsident Joe Biden. Det finder sted den 20. januar, og her vil Donald Trump ikke være tilstede. Han har selv meldt ud, at han ikke deltager i begivenheden. Det er ikke sket siden 1869, at en præsident har nægtet at deltage i overdragelsen på podiet foran kongresbygningen.

Læs også

Populær DR-serie vender tilbage: De skal være med

 

 

 

 

 

Dagens Gossip