Nu er det afsløret: Sådan døde Brian

Nu er dødsårsagen fundet.

Sensommeren og efteråret bød på et stort drama i USA, da Youtuberen Gabby Petito pludselig forsvandt under en rejse med hendes kæreste.

Kæresten, den 23-årige Brian Laundrie, kom nemlig hjem fra deres fællestur helt alene, og så begyndte det hele pludselig at blive mærkeligt.

Læs også

Mand injicerede sig selv med coronavaccine: Ville se sin søn

Gabby blev efterlyst, men den unge Brain Laundrie ville ikke hjælpe politiet i deres eftersøgning, og politiet var derfor på egen hånd.

Den 19. september lykkedes det politiet at finde Gabby Petitot i et naturreservat i Wyoming, hvor hun var blevet kvalt ihjel.

Derefter startede en sand menneskejagt efter Brian Laundrie, som selv blev fundet den 20. oktober. Han blev fundet i en naturpark i Florida, hvor han ligeledes var død.

Hans krop var dog så lemlæstet, at han kun kunne blive identificeret ved hjælp af hans tænder.

Indtil i dag har det ikke stået klart, hvad der var sket med den 23-årige Brian Laundrie, men familiens advokat melder sig nu på banen og fortæller, hvad der er sket. Det fortæller BBC.

Den 23-årige Brian Laundrie har ifølge advokaten skudt sig selv, og dermed taget sit eget liv. Det er ikke meldt ud, hvorfor hans krop efterfølgende blev fundet i en ikke identificerbar tilstand.

Læs også

Mand beholder kæmpe sten, da han tror det er guld: Viser sig at være langt mere værd